Campoamor - Orihuela Costa huizen in Campoamor Spanje

Campoamor is jaarlijks de uitvalsbasis van miljoenen toeristen. Bovendien is het ook zeer geliefd bij de Spanjaarden. Logisch, het heeft dan ook alles te bieden wat men nodig kan hebben. Prachtige goudkleurige zandstranden, hectaren fruitbomen en fantastische golfterreinen. Het leven is mooi in Campoamor! Bekijk ons woning aanbod

Campoamor biedt het beste van 2 werelden

Deze regio kan opgedeeld worden in 2 zones. Zo is er “Dehesa de Campoamor”, de zone gelegen aan het strand en jachthaven. De naam betekent “Het weiland van Campoamor”. Deze zone is geen weiland meer, maar in plaats daarvan een mooie badplaats met prima infrastructuur. Vooral de "blauwe vlag" stranden zijn hier troef.

De andere zone ligt iets meer landinwaarts, ongeveer 4,5 kilometer. Hier kun je “Lomas de Campoamor”ontdekken. De naam betekent “De heuvels van Campoamor”. Omdat er in deze omgeving meerdere golfterreinen zijn gelegen, valt het landschap goed op. Het is dan ook prachtig om de glooiende groene heuvels te zien, onder de Spaanse zon.

Campoamor Orihuela Costa

Campoamor biedt zand- en rotsstranden

Dehesa de Campoamor heeft verschillende stranden met blauwe vlag te bieden. Zo is er de “Cala Agua Marina”, een rustige baai gelegen tussen de bouwontwikkelingen van Cabo Roig en Dehesa de Campoamor. Hierbij is er een kleinschalig reservaat van beschermde flora dat uitgeeft op een steen en fossiel strand. Sommige fossielen zijn meer dan 125.000 (!) jaar oud. Via een wandelpad tussen het rotsachtige gedeelte en het strand, maak je de verbinding met het naastgelegen strand, Playa La Glea.

“Playa La Glea” is zonder twijfel het grootste strand dat Orihuela Costa te bieden heeft. Dit strand ligt naast de plaatselijke jachthaven en is voor iedereen toegankelijk. Bovendien is de infrastructuur uitstekend. Er zijn veel parkeermogelijkheden, het is vlot toegankelijk, er is verhuur van ligbedden / parasols, en er zijn leuke beach bars, …

Door de vorm van dit zandstrand is het ook zeer uitnodigend om hier watersporten te beoefenen. Er worden tevens diverse duikactiviteiten aangeboden.

Dehesa de Campoamor heeft niet alleen het grootste zandstrand, maar ook het langste. Die eer is voor “Barranco Rubio”, een prachtig goudkleuring zandstrand dat contrasteert met de intens blauwe zee. Niet alleen de zee is opvallend, maar ook de kliffen zijn imposant. Deze vuurrode muren bieden een aangename, natuurlijke zonnebescherming aan de strandgangers.

De jachthaven van Dehesa de Campoamor

De “Club Náutico Dehesa de Campoamor” is de naam van de plaatselijke jachthaven, afgekort Campoamor Marina.

De jachthaven biedt plaats aan 348 vaartuigen en alle ligplaatsen zijn voorzien van water en elektriciteit. Verder is er ook een kraan (10 ton), een hellingbaan, en worden diensten m.b.t. het weer en radiocommunicatie aangeboden.

Na een boottocht kan je ontspannen in het clubhuis met restaurant, bar en doucheruimte.

De jachthaven van Campoamor is begin jaren ’70 opgericht. De intentie was een ontmoetingsplaats te creëren voor liefhebbers van de zee en van zeilen. Door de bevoorrechte locatie en het uitvoerig aanbod aan diensten, is deze plezierhaven uitgegroeid tot een geliefde pleisterplaats.

Campoamor is het golf mekka van de Costa Blanca

Golffanaten kunnen zich naar hartenlust uitleven in deze regio aan de Costa Blanca. Er zijn maar liefst drie 18-hole golfterreinen. Deze terreinen zullen zowel een uitdaging vormen voor de beginnende als voor de ervaren golfer. Dankzij het aangename klimaat kan je deze sport het ganse jaar beoefenen. Bovendien kan je nagenieten aan het zwembad of aan het strand, zalig toch?

Wil u meer informatie over deze golfterreinen? Hebt u altijd gedroomd van een eigendom op een golfresort? Lees dan zeker verder op onze golfpagina's “Las Ramblas Golf”, “Campoamor Golf” en “Las Colinas Golf”.

Spaans vastgoed te koop in Campoamor

Op zoek naar een eigendom aan in Campoamor? Bekijk dan ons aanbod aan nieuwbouw appartementen en nieuwbouw villa´s te koop. 

MedVilla heeft reeds meer dan 10 jaar ervaring in onroerend goed aan de Costa Blanca. Onze internationale medewerkers zijn gemotiveerd om de woning van uw dromen te vinden.

De deur van ons kantoor staat altijd open van maandag tot vrijdag van 10u00 tot 14u00 - Avenida de los Nenúfares 0, Vivero de Empresas, despacho 9, 03184 Torrevieja - https://goo.gl/maps/2eEZ8gLwnKaVPc7k9

Wilt u contact opnemen met ons team?

  • U kunt ons rechtstreeks bereiken op 0032 2 342 10 61 vanuit Belgie & 0031 207 45 00 27 vanuit Nederland
  • Gratis via WHATSAPP  0034 688 708 332
  • We zijn eveneens bereikbaar per mail info@medvillaspanje.com
  • Of zelfs door simpelweg het contact formulier in te vullen

Stel gerust uw vraag en geef aan hoe wij u van dienst kunnen zijn. Indien uw vraag een woning betreft, vergeet dan niet de referentie(s) te vermelden of vul het contactformulier in op de pagina van de woning zelf.

MedVilla uw partner voor de begeleiding bij de aankoop van huizen te koop in Spanje alsook appartementen te koop in Spanje

MedVilla - De veilige manier om Spaans vastgoed te kopen is te kopen via een erkende BIV makelaar