Costa Calida Makelaars - Nederlandstalige begeleiding

Onze Costa Calida Makelaars helpen u graag bij het vinden van uw droomhuis. De Costa Calida is een van de favoriete bestemmingen voor duizenden mensen van over de hele wereld om hun vakantie door te brengen, ongeacht de tijd van het jaar waarin ze zich bevinden. Velen van hen kiezen ervoor om in te trekken als ze met pensioen gaan om het hele jaar door van deze idyllische hoek van Spanje te genieten. 

Costa Calida Makelaars Costa Calida kaart

In de regio Murcia vinden we 250 kilometer gevarieerde kustlijn. Baden in de Mar Menor en met een gemiddelde jaartemperatuur van 18º C, laten de meer dan drieduizend zonne-uren per jaar u genieten van de lange stranden van goudkleurig en zacht zand. De gebieden die het meest gevraagd worden door onze klanten om een huis te kopen zijn

U zult onder de indruk zijn van de spectaculaire stranden van La Manga met hun zachte zand, ideaal voor de beoefening van vele watersporten: zeilen, roeien, kanoën, windsurfen, duiken, ... Het warme, rustige en ondiepe water van Mar Menor is perfect om uw favoriete sport te leren. Langs de hele kustlijn vindt u scholen van alle waterdisciplines met hooggekwalificeerd professioneel personeel dat zich aanpast aan uw niveau en leeftijd.

Onze Costa Calida Makelaars zijn experts in de belangrijkste steden van provincie Murcia.

MedVilla heeft deskundige Costa Calida Makelaars die perfect de plaatsen kennen die het meest gevraagd worden door onze klanten om een woning te kopen in de Costa Calida. We hebben een uitgebreide lijst van nieuwe projecten aan de Costa Calida. Wij bieden u herenhuizen, appartementen, penthouses, bungalows, twee-onder-een-kapwoningen, villa's, ... we zullen graag luisteren naar uw prioriteiten om u het huis aan te bieden dat het beste past bij uw behoeften.

Als u, naast het strand en de zon, gepassioneerd bent door golf, hebben we in de regio Murcia luxe resorts in de omgeving van onze beroemde golfbanen. Stelt u zich eens voor dat u woont in een moderne designvilla met uitzicht op de golfbaan en met ruime, zeer lichte kamers die voorzien zijn van een prachtig zwembad omgeven door een solarium op het terrein.

Misschien geeft u de voorkeur aan een aantrekkelijk appartement met uitzicht op de Mar Menor en een fantastische, elite privé urbanisatie waar u nieuwe vrienden kunt maken met uw buren. Wij bieden u woningen die gebouwd zijn met de beste materialen op de markt, zeer comfortabel en gezellig, met de keuken volledig ingericht en uitgerust met de nieuwste apparatuur.


Nieuwbouw huis kopen Costa Calida

Nieuwbouw appartement kopen Costa Calida

Luxe huizen in Spanje

Neem contact op met onze Costa Calida Makelaars en het zal heel gemakkelijk voor u zijn om het huis van uw dromen te vinden

Als u contact opneemt met onze Costa Calida Makelaars zult u hun grote professionaliteit zien. Bij MedVilla begeleiden we u in uw eigen taal. Contacteer ons en we zullen samen een ontspannen gesprek kunnen voeren over wat u van uw droomhuis in Spanje verwacht.

We zullen u adviseren over de locaties die het best bij uw interesses passen.

Vul het contactformulier in of bel +32 2 342 10 61, +31 207 45 00 27 of  +34 965 020 104. Onze Costa Calida Makelaars wachten op u in ons kantoor in Avenida de los Nenúfares s/n, Vivero de Empresas, despacho 9, 03184 Torrevieja -https://goo.gl/maps/2eEZ8gLwnKaVPc7k9

Email: info@medvillaspanje.com