Gratis woning gidsen

Bekijk ons woning aanbod

MedVilla heeft voor u enkele woning gidsen gepubliceerd die we Gratis ter beschikking stellen.

We hebben een diversiteit aan informatie verzameld in deze woning gidsen zodat je goed voorbereid aan uw zoektocht naar de woning van uw dromen kan beginnen. Tevens hebben we ook veel regio informatie om deze streek van Spanje te leren kennen in afzonderlijke brochures samengebracht.

Gratis woning gidsen Spanje downloaden

We hebben ook een E-Book gemaakt waarin we u het volledige koopproces uitleggen en verklaren we enkele belangrijke aspecten bij de aankoop van een huis in Spanje.

Deze gidsen zijn een belangrijke bron van informatie bij aankoop van villa's in Spanje. Voor de aankoop of bouw van huizen in Spanje hebt u namelijk meer nodig dan een lening en een verzekering. Er komen zoveel juridische, financiële en fiscale aspecten bij kijken dat een gidsen als deze u veel geld kan helpen besparen.

Die steun willen wij bij MedVilla u maar al te graag geven. Uiteraard kunt u altijd bij mij terecht voor advies op maat, en dat ook buiten de gewone openingsuren van ons vastgoed kantoor aan de Costa Blanca. Als Spaans vastgoed makelaar van MedVilla Spanje kan ik u totaaloplossingen aanbieden die het best bij uw profiel passen, en dat zowel met betrekking tot financieringen en verzekeringen, als beleggingen, als concrete dienstverlening.

We hopen u dan ook binnenkort professioneel te mogen begeleiden om op een heel prettige manier eigenaar te worden van een tweede verblijf in Spanje.

Bestel uw GRATIS Spanje gidsen NU hier

De deur van ons kantoor staat altijd open van maandag tot vrijdag van 10u00 tot 14u00 - Avenida de los Nenúfares 0, Vivero de Empresas, despacho 9, 03184 Torrevieja - https://goo.gl/maps/2eEZ8gLwnKaVPc7k9

Wilt u contact opnemen met ons team?

  • U kunt ons rechtstreeks bereiken op 0032 2 342 10 61 vanuit Belgie & 0031 207 45 00 27 vanuit Nederland
  • Gratis via WHATSAPP  0034 688 708 332
  • We zijn eveneens bereikbaar per mail info@medvillaspanje.com
  • Of zelfs door simpelweg het contact formulier in te vullen

Stel gerust uw vraag en geef aan hoe wij u van dienst kunnen zijn. Indien uw vraag een woning betreft, vergeet dan niet de referentie(s) te vermelden of vul het contactformulier in op de pagina van de woning zelf.

MedVilla uw partner voor de begeleiding bij de aankoop van huizen te koop in Spanje alsook appartementen te koop in Spanje

MedVilla - De veilige manier om Spaans vastgoed te kopen is te kopen via een erkende BIV makelaar