Immo Spanje - Immobiliën en vastgoed te koop

Bij MedVilla, uw Belgische BIV makelaar vindt u een uitgebreidt aanbod immo objecten te koop in Spanje. Bestaande bouw, nieuwbouw alsook bouwgrond te koop om zelf uw droomhuis te bouwen. Spaans vastgoed om te kunnen kopen via uw lokale immo Spanje vastgoed makelaars aan Costa Blanca nabij diverse toeristische gebieden.Bekijk ons woning aanbod

Start met zoeken naar een specifieke locatie voor uw eigen ideale vastgoed in Spanje met behulp van onze zoekfuncties, in combinatie met de navigatieknoppen op deze pagina. Of klik direct door op een van onderstaande links, of de links onderaan deze pagina.


Als u het Spaanse eigendom te koop dat u interesseert heeft gevonden, neem dan snel en direct contact op met onze Nederlandstalige onroerend goed makelaars via het contactformulier dat u aantreft op elke pagina van een aangeboden object. 

immo Spanje en vastgoed te koop

Diverse immo Spanje vastgoed mogelijkheden

U kunt uw favoriete Spaanse woningen op onze immo Spanje website opslaan door te klikken op het hartje boven de foto's. Je kan natein uw favoriet immo Spanje objecten doorsturen naar uw eigen mailadres of doorsturen naar uw vriend of partner zodat ook zij mee het immo Spanje aanbod van uw dromen kunnen helpen kiezen.

Immo Spanje bestaat uit een ruim aanbod vastgoed: villa’s, huizen, appartementen en bouwgronden

Aan de Spaanse kust of in het binnenland, ideaal gelegen bouwgrond, een moderne nieuwbouw of een bestaande villa of luxueus woonhuis: u vindt een ruime keuze op onze website. Komt u liever ter plaatse aan de Costa Blanca? U maakt onder onze begeleiding op korte termijn kennis met de interessantste nieuwbouwprojecten, waar u normaal gezien meerdere dagen voor nodig zou hebben. Laat ons u rondleiden in onze woonprojecten langs de Costa Blanca.

Immo Spanje aan de Costa Blanca

We hebben ook een ruim aanbod huizen in Spanje te koop aan de Costa Blanca.

Meer dan alleen maar immo Spanje aanbieden

U zit bij ons goed voor advies en begeleiding van A tot Z. Of het nu gaat om een perceel bouwgrond, een instapklaar nieuwbouwproject of zelf uw huis bouwen in Spanje, drie aspecten zetten wij voor u centraal:

  • Ligging
  • Bouwkwaliteit
  • Een eerlijke prijs

Wij verkopen u niet zomaar een stuk grond of een huis in Spanje, wij bieden u een volledige service en zorgen ervoor dat uw aankoop zonder stress verloopt. Want een huis kopen of bouwen in het buitenland doet u niet zomaar. U wordt door ons ingewijd in de lokale regels en gewoonten aan het mooiste deel van de Spaanse kust. Van de eerste keuze van een villa of huis tot en met het inschrijven van de woning op uw naam bij de plaatselijke notaris: wij staan u graag en met kennis van zaken bij

Aarzel niet langer om uw Spaanse droom waar te maken! Bel ons - 0034 688 708 332 - of mail ons - info@medvillaspanje.com - voor de eerste stap naar de realisering ervan. Of vul het online contactformulier in.

MedVilla voor uw immo in Spanje aan de Costa Blanca of Costa Calida

Voor veel Nederlanders en Belgen is Spanje, en dan vooral de Costa Blanca, de vakantiebestemming bij uitstek. U wilt een stap verder gaan? Een eigen vakantiestek langs de 'witte Spaanse kust'? Met het bijkomende voordeel dat u die kunt verhuren buiten uw eigen vakantieperiode? Of u wilt een nieuw leven beginnen in Spanje, in uw eigen villa, appartement of B&B? MedVilla uw nieuwbouw specialist!

Immo Spanje kopen is niet iets wat u om de paar jaar doet. Daarom is het belangrijk om u hierbij professioneel te laten begeleiden: advies over lokale regels, voorschriften en gewoonten aan de Costa Blanca en Costa Calida, informatie over wettelijke bepalingen en bemiddeling bij de plaatselijke notaris: MedVilla Spanje staat voor u paraat bij uw aankoop of verkoop van immo in Spanje.

De deur van ons kantoor staat altijd open van maandag tot vrijdag van 10u00 tot 14u00 - Avenida de los Nenúfares 0, Vivero de Empresas, despacho 9, 03184 Torrevieja - https://goo.gl/maps/2eEZ8gLwnKaVPc7k9

Wilt u contact opnemen met ons team?

  • U kunt ons rechtstreeks bereiken op 0032 2 342 10 61 vanuit Belgie & 0031 207 45 00 27 vanuit Nederland
  • Gratis via WHATSAPP  0034 688 708 332
  • We zijn eveneens bereikbaar per mail info@medvillaspanje.com
  • Of zelfs door simpelweg het contact formulier in te vullen

Stel gerust uw vraag en geef aan hoe wij u van dienst kunnen zijn. Indien uw vraag een woning betreft, vergeet dan niet de referentie(s) te vermelden of vul het contactformulier in op de pagina van de woning zelf.

MedVilla uw partner voor de begeleiding bij de aankoop van huizen te koop in Spanje alsook appartementen te koop in Spanje

MedVilla - De veilige manier om Spaans vastgoed te kopen is te kopen via een erkende BIV makelaar