La Montanosa urbanisatie in de Hondon Vallei met villa's te koop

Bekijk ons woning aanbod

La Montanosa, een mooie urbanisatie in Hondon vallei in het binnenland van Alicante aan de Costa Blanca zuid te Spanje.

Urbanisatie La Montanosa werd gebouwd op een heuvelflank in de Hondon vallei ergens halfweg tussen de twee mooie pittoreske dorpen Hondon de las Nieves en Hondon de los Frailes. De urbanisatie valt onder het bestuur van Hondon de las Nieves. Ontdek alle hondon villas te koop in de La Montanosa Urbanisatie

La Montanosa Villas Hondon Valley

La Montanosa is een prachtige woonwijk van meer dan 400.000 m2 en met 450 zelfstandige villas, gelegen in een groene en vruchtbare vallei en omgeven door wijngaarden, pijnboombossen en met een heerlijk uitzicht op de bergen van de Hondon vallei. 

Activiteiten op de La Montanosa urbanisatie in de Hondon vallei

Er is voldoende mogelijk om te wandelen via uitgezette routes en te fietsen. Maar daarnaast zijn de stranden van de Costa Blanca ook in de nabijheid. Een droom locatie voor uw vakantiewoning e/o permanente woning. Op deze verkaveling bevind zich eveneens een omgebouwde finca die momenteel dienst doet als restaurant en hotel/feestzaal.

Bevolking in de La Montanosa urbanisatie

De villas op La Montanosa worden hoofdzakelijk bewoond door Britten, Nederlanders, Spanjaarden, Belgen, Italianen en Duitsers. 

Begeleiding bij aankoop van een La Montanosa villa

MedVilla is gespecialiseerd in aankoopbegeleiding aan de volledige Costa Blanca zuid en we hebben ook specialisten woonachtig in de Hondon vallei die de regio van binnen en van buiten kennen. Zoekt u villas in Hondon, bij ons kunt u rekenen op professionele en persoonlijke begeleiding bij het zoeken en aankopen van uw droomhuis in Spanje. We onderscheiden ons van andere makelaarskantoren door een flexibele dienstverlening telkens aangepast aan de persoonlijke wensen van de klant. Hier maken wij het verschil want een huis is bij iedere makelaar hetzelfde ! 

De deur van ons kantoor staat altijd open van maandag tot vrijdag van 10u00 tot 14u00 - Avenida de los Nenúfares 0, Vivero de Empresas, despacho 9, 03184 Torrevieja - https://goo.gl/maps/2eEZ8gLwnKaVPc7k9

Wilt u contact opnemen met ons team?

  • U kunt ons rechtstreeks bereiken op 0032 2 342 10 61 vanuit Belgie & 0031 207 45 00 27 vanuit Nederland
  • Gratis via WHATSAPP  0034 688 708 332
  • We zijn eveneens bereikbaar per mail info@medvillaspanje.com
  • Of zelfs door simpelweg het contact formulier in te vullen

Stel gerust uw vraag en geef aan hoe wij u van dienst kunnen zijn. Indien uw vraag een woning betreft, vergeet dan niet de referentie(s) te vermelden of vul het contactformulier in op de pagina van de woning zelf.

MedVilla uw partner voor de begeleiding bij de aankoop van huizen te koop in Spanje alsook appartementen te koop in Spanje

MedVilla - De veilige manier om Spaans vastgoed te kopen is te kopen via een erkende BIV makelaar

 

Estoy de acuerdo

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Para obtener más información aquí.