La Romana, luxe villa's, huizen en onroerend goed in La Romana

Bekijk ons woning aanbod

La Romana is een klein dorpje in de regio Valencia, binnenland Alicante aan de Costa Blanca zuid in Spanje waar we nog een ruim aanbod vinden aan luxe villa's, huizen en onroerend goed in La Romana.

La Romana Alicante Costa Blanca Spanje

Het is gelegen in de uitlopers van de Serra del Reclot. Deze heuvel ligt op enkele kilometers van Alguena. Het is op grote afstand van Hondon De Las Nieves en Novelda.

De fundamentele betekenis van La Romana is 'The Roman One'. Er is prachtig landelijk gebied rondom het dorp. Hier kunt u amandel boomgaarden en wijngaarden terugvinden. Ook zijn er diverse mijnen van kalksteen.

La Romana beschikt nog over een groot aantal grotwoningen rond het dorp. Vele grotten worden nog steeds bewoond maar werden ondertussen van alle modern comfort voorzien.

De straten in het dorp zijn voorzien van een ruim aantal bomen die het dorp pittoresk en groen houden. Het strekt zich uit over een gebied van 43,3 per km² gelegen op een hoogte van 480m boven de zeespiegel. Het gemeenschappelijk gemeente zwembad is gelegen aan de rand van het dorp in een prachtige bosrijke park..

De huizenmarkt in La Romana

Wil je weten wat er allemaal te kopen valt aan luxe villa's, huizen en onroerend goed in La Romana? Kijk dan hier naar ons ruim woningaanbod in Spanje met vele huizen in La Romana. Wie een huis in Spanje wil kopen en niet meteen voor een toeristische bestemming wil kiezen, kan hier zeker terecht. Momenteel vooral bij Nederlanders, Belgen en Britten erg in trek. Momenteel zijn we bezig moderne en Spaanse nieuwbouw woningen aan het bouwen op de verkaveling "villas in La Romana". Deze woningen liggen op ideaal te onderhouden percelen tussen de +-500 & 900m².

De deur van ons kantoor staat altijd open van maandag tot vrijdag van 10u00 tot 14u00 - Avenida de los Nenúfares 0, Vivero de Empresas, despacho 9, 03184 Torrevieja - https://goo.gl/maps/2eEZ8gLwnKaVPc7k9

Wilt u contact opnemen met ons team?

  • U kunt ons rechtstreeks bereiken op 0032 2 342 10 61 vanuit Belgie & 0031 207 45 00 27 vanuit Nederland
  • Gratis via WHATSAPP  0034 688 708 332
  • We zijn eveneens bereikbaar per mail info@medvillaspanje.com
  • Of zelfs door simpelweg het contact formulier in te vullen

Stel gerust uw vraag en geef aan hoe wij u van dienst kunnen zijn. Indien uw vraag een woning betreft, vergeet dan niet de referentie(s) te vermelden of vul het contactformulier in op de pagina van de woning zelf.

MedVilla uw partner voor de begeleiding bij de aankoop van huizen te koop in Spanje alsook appartementen te koop in Spanje

MedVilla - De veilige manier om Spaans vastgoed te kopen is te kopen via een erkende BIV makelaar