Huizenaanbod gratis via Whatsapp ontvangen

U herkent het vast wel: eindelijk ontdekt u de gewenste Spaanse woning, maar bij navraag is deze reeds gereserveerd of in afwachting van de ondertekening van de koopovereenkomst. Als dit u al eens is overkomen, weet u dat het zeer frustrerend is dat u niet eerder op de hoogte was van het actuele woningaanbod. Dat gaat vanaf NU veranderen…!

Wij introduceren een nieuwe service, waarbij we u geheel GRATIS en vrijblijvend op de hoogte houden van het actuele aanbod van Spaanse woningen via WhatsApp.

Uiteraard kunt u nog steeds uw woonwensen doorsturen en die mogelijkheid zal ook gewoon blijven bestaan, maar daarbij ontvangt u het woningaanbod in uw mailbox. U ziet het dan dus pas als u uw mail checkt, maar ik kan me voorstellen, dat u dat soms even een dagje (of twee) overslaat omdat u andere dingen te doen heeft.

Ons woningaanbod via Whatsappe op uw smartphone

Uw smartphone heeft iedereen bijna altijd bij de hand en waarschijnlijk kijkt u er meerdere keren per dag naar. Zou het dan niet handig zijn om op uw smartphone direct het gewenste aanbod van beschikbare huizen in Spanje te ontvangen?!

Bovendien werkt het heel eenvoudig, want het enige dat u hoeft te doen, is via WhatsApp één berichtje naar ons sturen en wij regelen de rest.

In 3 stappen ben je GRATIS op de hoogte van het MedVilla aanbod

Hoe kunt u gebruik maken van deze gratis service? Zoals gezegd, is dat heel eenvoudig. Zo eenvoudig, dat ik het in slechts 3 stappen kan uitleggen:

1) Open de ‘contacten‘ op uw smartphone en klik op ‘toevoegen‘. Type bij ‘naam’: MedVilla en bij ‘mobiel nummer’: 0034 688 708 332 en ‘opslaan‘
2) Open ‘WhatsApp‘ en klik op ‘Nieuw bericht‘ zoek MedVilla op in uw contacten en type [uw naam], de [gewenste prijsklasse] en [type woning] en klik op ‘verzenden‘. Bijv.: JOE & LINDA DOE – € 100.000 tot € 150.000 - Appartement
3) Bekijk de links van de woningen binnen de opgegeven prijsklasse die wij u via WhatsApp toesturen.

Estoy de acuerdo

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Para obtener más información aquí.