Appartementen in Spanje - Appartement aan Costa Blanca

Bekijk ons woning aanbod

Appartementen in Spanje te koop bij uw persoonlijke Nederlandstalige immo Costa makelaar aan de Costa Blanca zuid en Costa Calida noord. Vind unieke appartementen met zeezicht, luxe appartementen op golf resorts, tot moderne appartementen op wandelafstand van dorp en steden.

Appartementen in Spanje

Appartementen in Spanje met zeezicht

Vanuit één van onze appartementen in Spanje kan je de volledige Costa Blanca en Costa Calida gaan ontdekken. 

Bij appartementen in Spanje denk je ook gelijk aan die heerlijke stranden, de zalige coctails aan de strandbars, de vele zonuren en de Spaanse gastronomie en cultuur. Of u nu kiest voor een huis aan de Costa Blanca of aan de Costa Calida, Spanje heeft het allemaal.

Naast de Costa’s is ook het binnenland in Spanje een geliefdkoosde bestemming voor vele Belgen en Nederlanders net als de authentieke steden zoals Alicante, Elche, Murcia en Cartagena die zich goed lenen voor een Citytrip. Als u overweegt om nieuwbouw appartementen aan de Costa Blanca in Spanje te kopen dan heeft u uiteraard de mogelijk om het ook te verhuren. Het verhuren van appartementen in Spanje kan u een aardig rendement opleveren. Dit rendement zal uiteraard wel afhangen van de locatie, ligging en de grote van het door u gekochte appartement aan Costa Blanca. Als u overweegt om uw appartement in Spanje te verhuren kunt u dit uiteraard zelf regelen of via onze partner. 

Luxe appartementen op golfresort

We hebben appartementen in Spanje te koop op luxe golfbanen omringd door pijnbomen, in de glooiende heuvels, of met uitzicht op zee... Golf je graag en wil je op golfvakantie dan heeft MedVilla een ruime aanbod met golfhuizen en appartementen in Spanje te koop, We hebbe golfappartementen met veel privacy. Gebruik onze online zoekfunctie en zoek naar een golfvilla of golf appartementen in Spanje in de buurt van een golfbaan of kies voor een verblijf in een luxe golfresort. Golf aan de Costa Blanca is zeer populair onder de vakantiegangers. Ontdek onze luxe appartementen op Las Colinas golf, Villamartin golf, Roda golf of Alenda golf.

In de omgeving van de appartementen in Spanje kunt u veel plezier beleven aan uw strandvakantie, culturele rondreis. Geniet van de rust in de mooie natuur aan de Costa Blanca. 

Investeren in Appartementen in Spanje

Een van de allerbeste investeringen die je kan aangaan, is nog steeds de aankoop van een appartement in Spanje. Maak die droom waar en laat je begeleiden door de vastgoed specialisten van MedVilla. De aankoop van vastgoed in Spanje is natuurlijk een verschil met het kopen van een woning in België en Nederland. Reken dus niet op de Nederlandse of Belgische wetten want dan begaat je gegarandeerd een fout. Om dat te voorkomen laat je je best bijstaan door iemand met kennis van zaken. Iemand die weet wat hij doet en de gang van zaken kent in Spanje. Kortom, begeleiding zoals MedVilla Spanje die aanbiedt, is een absolute must.

Heeft u interesse in een vakantiehuis in Spanje, appartementen in Spanje of andere huizen te koop aan de Costa Blanca? Wacht dan niet te lang om uw dromen te realiseren en neem vandaag nog contact op. Stel het niet uit en bel ons GRATIS via WhatsApp 0034 688 708 332 - of mail ons info@MedVillaSpanje.com voor een verkennend gesprek. Of vul het online contactformulier in.

De deur van ons kantoor staat altijd open van maandag tot vrijdag van 10u00 tot 14u00 - Avenida de los Nenúfares 0, Vivero de Empresas, despacho 9, 03184 Torrevieja - https://goo.gl/maps/2eEZ8gLwnKaVPc7k9

Wilt u contact opnemen met ons team?

  • U kunt ons rechtstreeks bereiken op 0032 2 342 10 61 vanuit Belgie & 0031 207 45 00 27 vanuit Nederland
  • Gratis via WHATSAPP  0034 688 708 332
  • We zijn eveneens bereikbaar per mail info@medvillaspanje.com
  • Of zelfs door simpelweg het contact formulier in te vullen

Stel gerust uw vraag en geef aan hoe wij u van dienst kunnen zijn. Indien uw vraag een woning betreft, vergeet dan niet de referentie(s) te vermelden of vul het contactformulier in op de pagina van de woning zelf.

MedVilla uw partner voor de begeleiding bij de aankoop van huizen te koop in Spanje alsook appartementen te koop in Spanje

MedVilla - De veilige manier om Spaans vastgoed te kopen is te kopen via een erkende BIV makelaar

Estoy de acuerdo

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Para obtener más información aquí.