Belgische makelaar Spanje - Huis onder de zon

Belgische makelaar Spanje. MedVilla is een ervaren vastgoedmakelaar en BIV geregistreerd in België en Spanje met een all-in service.

Loopt u al een tijd rond met het idee immo in Spanje te kopen? Bent u op zoek naar een gespecialiseerde makelaar die u kan adviseren en begeleiden bij de aankoop van uw tweede verblijf in Spanje? Bij immokantoor MedVilla bent u op het juiste adres.

Ons makelaarskantoor gelegen in Torrevieja is gespecialiseerd in klanten uit België.  Met onze stap-voor-stap persoonlijke begeleiding bent u verzekerd van een zorgeloze woningaankoop aan de Costa Blanca, Costa Cálida en Costa del Sol .

MedVilla, uw Belgische makelaar in Spanje geeft u graag uitleg over het koopproces.

Zoekt u een tweede verblijf woning, villa of appartement in Spanje? Ontdek ons uitgebreid en dagelijks geüpdate aanbod te koop in Spanje aan de Costa Blanca, Costa Calida en Costa del Sol in verschillende prijsklassen.

Kies voor onze begeleiding en u koopt gegarandeerd de juiste woning.

De makelaars van MedVilla adviseren en staan u met raad en daad bij vanuit onze eigen gedegen kennis van de plaatselijke wetgeving, gebruiken en gewoonten. We wonen zelf in de regio.

U kan weloverwogen en goed geïnformeerd tot aankoop overgaan. Wij leveren correcte info en als die bepaalde “klik” er dan is met een pand dan hoeft u enkel te beslissen: Ja, ik wil ;-)

Ook na uw aankoop kan u nog verder bij ons terecht in ons kantoor te Torrevieja, Spanje.

In Spanje bestaat er geen exclusiviteit. In België maakt u voor elke woning afzonderlijk een afspraak met een andere makelaar. In Spanje kiest u met welke Belgische makelaar u in zee wil gaan en die bezoekt met u alle panden.

MedVilla kan u 98% van alle huizen aan de Costa Blanca, Costa Calida of aan de Costa del Sol aanbieden en dit alles door de hulp van ons enthousiast team met een degelijke kennis van zaken.

Kies samen met ons voor een huis in Spanje op een locatie waar u zicht goed voelt en u zal gegarandeerd nog lang plezier hebben van uw aankoop.

Belgische makelaar Spanje