Bolnuevo - Huizen en appartementen te koop

Wonen in Bolnuevo

Bolnuevo is een haven-en badplaats in Mazarrón, een stad en gemeente aan de Spaanse zuidoostkust, in de provincie Murcia (Costa Calida). De gemeente bestaat uit het landinwaarts gelegen Mazarrón, de nieuwe plaats Camposol, de haven- en badplaats Puerto de Mazarrón, Bolnuevo en een aantal kleinere kernen zoals Country Club en Camposol

Bekijk ons woning aanbod

Bolnuevo heeft er een traditionele aantrekkingskracht op. Maar dat betekent niet dat u een tekort aan voorzieningen of faciliteiten zult hebben. De kleine stad heeft alles wat u nodig heeft om van uw vakantie te genieten, waaronder supermarkten, winkels, restaurants, bars en cafés.

Meer over Bolnuevo

Bolnuevo ligt aan een lang, gouden zandstrand. Afgezien van het strand, heeft de kustlijn van de Costa Calida, en vooral rond Bolnuevo en Mazarron, 35 kilometer aan zandstranden, kleine baaien en verborgen baaien, die u kunt verkennen.

Historische gegevens voor de regio Mazarron dateren uit de Feniciërs, die het kustgebied gebruikten om mineralen en andere producten aan te meren en te verzenden. Tijdens de 16e eeuw werd een heiligdom gebouwd in Bolnuevo ter nagedachtenis van de lokale bevolking die constant onder aanvallen van piraten kwam. Er was ook een verdedigingsfort, dat bekend stond als de toren van paarden of het kasteel van Bolnuevo.

Bolnuevo erosie rots Bolnuevo strand

Klimaat in Bolnuevo

Bolnuevo en de Costa Calida genieten van een typisch mediterraan klimaat, met koele zeebries in de zomer en bescherming tegen de omliggende bergen tegen de koude noordenwinden in de winter. Het gebied heeft gemiddeld bijna 3.000 zonuren per jaar en de gemiddelde temperatuur overschrijdt gemakkelijk 20 graden.

Hoe helpen wij u bij de aankoop van uw droomhuis in Bolnuevo

In Bolnuevo is voor ieder wat wils te vinden. Overweegt u een vakantiehuis, appartement of villa in Bolnuevo te kopen? Dan is de kans groot dat deze stad u zullen bevallen. Wellicht een groot aantal huizen beantwoorden aan uw wensen. Wanneer dit zo is kunt u de aanschaf van een huis in Spanje overwegen. Maar dat kunt alleen u bepalen.

Wij helpen u graag bij uw keuze door u Bolnuevo en omgeving te laten zien. MedVilla heeft meer dan 10 jaar ervaring. Wij kennen de plaats en de omgeving door en door. Door u alle aspecten van de regio te laten zien helpen wij u bij het maken van een weldoordachte keuze. We nemen u mee naar een aantal villa´s of appartementen waarvan wij denken dat deze aansluiten op uw wensen. U bepaalt zelf of uw droomwoning hiertussen zit.

Contacteer ons voor meer info over Bolnuevo

Neem gerust contact met ons op. Vrijblijvend kijken wij samen of er een match is. Wij gaan vervolgens graag met u in gesprek als eerste stap naar de aankoop van uw droomhuis. Plan uw bezichtigingsreis en ontdek het vastgoed aanbod

Reeds in Spanje? De deur van ons kantoor staat altijd open van maandag tot vrijdag van 10u00 tot 14u00 - Avenida de los Nenúfares s/n, Vivero de Empresas, despacho 9, 03184 Torreviejahttps://goo.gl/maps/2eEZ8gLwnKaVPc7k9

Andere plaatsen in de buurt van Bolnuevo, Spanje

Puerto de Mazarrón
Puerto de Mazarrón
Mazarron
Mazarron

Cartagena

Terug naar overzicht Costa Calida