Meubelcheque twv 2% van de aankoopprijs

Sinds dit jaar staat MedVilla niet meer op de verschillende vastgoed beurzen zoals Second Home Expo etc... maar wensen het bedrag van de investering in die beurzen nu aan onze klanten te schenken. We schenken iedere rechtstreekse MedVilla klant een meubelcheque.

De promotie bestaat uit een meubelcheque twv 2% van de aankoopprijs van de nieuwbouw woning

Meubels en kwaliteit zelf te kiezen bij HACO meubels in Rojales, waar je tevens ook zal bijgestaan worden door een binnenhuisarchitect!!

Plan een datum voor een bezichtigingsreis met ons vóór het 15 mei 2019 en kom kennismaken met de regio vóór eind juli 2019. Ontdek samen met ons de zeer uitgebreide keuze aan appartementen, penthouses, geschakelde woningen en villa's die we in ons aanbod hebben.

Registreer je hier voor onze actie

 

Hoe gaat onze meubelcheque actie in zijn werk?

 • Registreer hierboven uw gegevens - Stuur deze toe voor 15 mei 2019
 • Boek uw bezichtigingsreis - Bezoek de regio en vind uw droomhuis met MedVilla.
 • Reserveer uw nieuwbouw woning - Onderteken een aankoopovereenkomst voor 31 juli 2019 en betaal het bijhorende reservatie voorschot
 • Ontvang uw meubelcheque - Wanneer de aankoop is afgerond (bij de notaris), ontvang je de meubelcheque.

geld

 Voorwaarden van deze meubelcheque actie:

 • Stem uw bezoek met ons af vóór 15 mei 2019

 • Bezoek ons vóór eind juli 2019 - Ontdek hier onze bezichtigingsreizen

 • Het is een promotie die een beperkte geldigheidsduur heeft en niet kan worden gecombineerd met andere promoties of eerdere aankopen die werden uitgevoerd met MedVilla. De geldigheid van de promotie is van 1/03/2019 tot 15/05/2019 beide dagen inbegrepen

 • De meubelcheque wordt bij de notaris overhandigd (volgens de hierboven aangegeven voorwaarden) wanneer de aankoop van de woning is voltooid (sleuteloverdracht bij notaris).

VERGEET JE HIERBOVEN NIET TE REGISTEREN!!

De deur van ons kantoor staat altijd open van maandag tot vrijdag van 10u00 tot 14u00 - Avenida de los Nenúfares 0, Vivero de Empresas, despacho 9, 03184 Torrevieja - https://goo.gl/maps/2eEZ8gLwnKaVPc7k9

Wilt u contact opnemen met ons team?

 • U kunt ons rechtstreeks bereiken op 0032 2 342 10 61 vanuit Belgie & 0031 207 45 00 27 vanuit Nederland
 • Gratis via WHATSAPP  0034 688 708 332
 • We zijn eveneens bereikbaar per mail info@medvillaspanje.com
 • Of zelfs door simpelweg het contact formulier in te vullen

Stel gerust uw vraag en geef aan hoe wij u van dienst kunnen zijn. Indien uw vraag een woning betreft, vergeet dan niet de referentie(s) te vermelden of vul het contactformulier in op de pagina van de woning zelf.

MedVilla uw partner voor de begeleiding bij de aankoop van huizen te koop in Spanje alsook appartementen te koop in Spanje

MedVilla - De veilige manier om Spaans vastgoed te kopen is te kopen via een erkende BIV makelaar

Estoy de acuerdo

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Para obtener más información aquí.