Huis te koop Costa Blanca Zuid

De Costa Blanca Zuid ligt in de Provincie Alicante (Comunidad Valenciana) en strekt zich uit van de stad Alicante tot Pilar de la Horadada. De duinen, palmbomen en lange stranden vormen een landschap dat in de afgelopen jaren duizenden Europeanen heeft aangetrokken die een huis in Spanje kopen om zich daar te vestigen. Het aanbod huizen aan de zuidelijke Costa Blanca is gevarieerd vanwege de grote beschikbaarheid van grond en heeft een unieke verhouding prijs-kwaliteit. Net als in de andere gebieden, bestaat het aanbod direct aan het strand hoofdzakelijk uit appartementen van 2 of 3 slaapkamers, met grote terrassen om te genieten van het heerlijke mediterrane klimaat. In die zin, komt het grootste deel van het aanbod uit de steden van Santa Pola, Guardamar en Torrevieja.

Op 2 tot 15 km van de kust zijn er grote residentiële wijken die vooral rondom golfbanen zijn gegroeid. Orihuela Costa, dat ook een groot aanbod appartementen aan het strand heeft, is het gebied met de hoogste concentratie van golfbanen aan de Costa Blanca. In een enkele gemeente zijn er 5 golfbanen met 18 holes, een aantal ervan zelfs internationaal gerenomeerd,zoals Villamartin Golf Club, Las Ramblas Golf, Real Club de Golf Campoamor, Las Colinas Golf en Vistabella Golf. Allen bieden een breed aanbod aan huizen, waaronder vooral geschakelde woningen en villa’s . De toeristische ontwikkeling van de Zuidelijke Costa Blanca heeft in de laatste jaren een spectaculaire groei gekend en daarom heeft men hier nu een moderne diensteninfrastructuur met ziekenhuizen, internationale scholen, grote winkelcentra en een aantal van de beste golfbanen van Spanje en Europa.

Bent u specifiek op zoek naar een huis of appartement te koop in Costa Blanca Zuid, bekijk dan het aanbod villa's en huizen te koop in Costa Blanca Zuid en/of appartementen te koop in Costa Blanca Zuid

Bekijk het volledige aanbod: te koop in Costa Blanca Zuid
 
Huis te koop Costa Blanca Zuid
Estoy de acuerdo

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Para obtener más información aquí.