Goedkoopste brand- huis- opstal- en inboedelverzekering in Spanje

Op zoek naar de goedkoopste woonverzekering in Spanje?

Dit is een zeer complete en tegelijkertijd betaalbare verzekering die zowel uw woning als uw inboedel in Spanje verzekerd en ook nog privé WA dekking biedt. We bieden u de goedkoopste brand- huis- opstal- en inboedelverzekering in Spanje

Opstaldekking

Wanneer u een huis koopt in Spanje, dan dient u in 99% van de gevallen zelf de opstal te verzekeren. Als er een Vereniging van eigenaren is, dan verzekerd deze meestal alleen de gemeenschappelijke ruimtes, zoals de gemeenschappelijke parking, liften, gangen, gemeenschappelijke tuin, zwembad en in geval van een appartement het dak en de gevel van het appartementencomplex. Bijna nooit verzekerd de Vereniging van eigenaren ook de individuele woning tegen brand-, water- en andere schades.

Als eigenaar van een huis in Spanje dient u niet de aankoopwaarde van uw woning te verzekeren, want daar zit tevens de grondprijs in opgenomen. U dient alleen de herbouwwaarde van de woning te dekken want de grond vergaat niet. De beste indicatie is een taxatierapport, want de hoogte van de herbouwwaarde kan nogal verschillen per woning en per regio. Als algemene richtlijn geeft men aan 1.000 euro per bebouwde m2, maar in de praktijk kan dit variëren tussen de 750 – 10.000 euro per m2. Het is de verantwoordelijkheid van de verzekeringnemer om de juiste waarde te verzekeren.

Klanten vragen ons vaak wat nou precies onder de opstal valt. Stel dat u uw huis op de kop zou kunnen houden, dan is alles dat vast blijft zitten in principe opstal: dus muren, inbouwkeukens, inbouwapparatuur, badkamers, zonnepanelen, etc. Alles dat zou vallen, is automatisch inboedel.

Inboedeldekking

Het is belangrijk om een onderscheid te maken tussen de algemene inboedel: meubels, kleding, huishoudelijke apparatuur, elektronika en kostbaarheden. Iets wordt beschouwd een kostbaarheid te zijn als het gaat om wandkleden, schilderijen, antiek, kunst, zilver/goud/brons. Ook dient de individuele waarde 2.000 euro of meer te zijn of wanneer het een collectie is van in totaal meer dan 2.000 euro samen. Dus niet ieder object van 2.000 euro of meer valt hieronder.

Tot slot dienen sieraden apart verzekerd te worden. Hierbij dient er een onderscheid gemaakt te worden tussen sieraden die in een kluis liggen en die buiten de kluis liggen. In alle gevallen dient men uit te gaan van de vervangingswaarde.

Zorg ervoor dat de verzekerde waarde voldoende is. Bij onderverzekering, kan het zijn dat de verzekeraar bij een claim, naar ratio uitkeerd en u minder ontvangt dat u zou verwachten.

Opstal (of brand) én inboedel én wettelijke Aansprakelijkheid (of familiale verzekering) in een pakket. Bent u eigenaar, huurder of verhuurder, de garanties die u wenst zijn uiteraard verschillend. In elk geval geven we u de beste verzekeringsdekking tegen de beste prijs. We verzekeren uw appartement, vakantiewoning, villa, opbrengst-eigendom tot zelfs uw kasteel!

Inboedelverzekering: Inbraak? Brand? Met de inboedel-verzekering van Zurich kan u al uw belangrijke bezittingen beschermen. Stel de polis samen volgens uw persoonlijke behoeften, zodat u onaangename verrassingen kan vermijden.

W.A. of Familiale Verzekering: Ongevallen kunnen steeds gebeuren. Als iemand anders gewond raakt of zijn bezittingen beschadigd worden, zorgt deze dekking ervoor dat u hierdoor geen financïele zorgen krijgt.

Opstalverzekering of Woningverzekering: Brand, bliksem, overstromingen. Als huiseigenaar denkt u daar liever niet aan. We kunnen er niet voor zorgen dat uw woonst niet beschadigd geraakt, maar we kunnen tenminste het financiële risico voor u dekken. Deze verzekering kan totaal aangepast worden aan uw behoeften.

Inboedelverzekering: Inbraak? Brand? Met de inboedel-verzekering van Caser kan u al uw belangrijke bezittingen beschermen. Stel de polis samen volgens uw persoonlijke behoeften, zodat u onaangename verrassingen kan vermijden. Wij zijn er om u te helpen!

Bezoek onze verzekeringswebsite voor de goedkoopste brand- huis- opstal- en inboedelverzekering in Spanje