Huis in Cabo de Palos, Costa Calida, Murcia

Op zoek naar een huis in Cabo de Palos? Cabo de Palos is een veelzijdig, charmant vissersdorpje en één van de mooiste plekjes van de Costa Cálida.

De kaap waarop Cabo de Palos ligt biedt twee spectaculaire vergezichten. Vanuit de 19e eeuwse vuurtoren kijk je uit op de adembenemende zee en het lange zandstrand ‘Playa de Levante’. Aan de andere kant van de kaap spot je indrukwekkende kliffen en rotsen. Stenen trapjes leiden je naar kleine strandjes en baaitjes met kristalhelder water. Ondanks de vuurtoren, die stamt uit 1965, liggen er een veel scheepswrakken voor de kust van Cabo de Palos. Deze wrakken in combinatie met rotsformaties en de diversiteit aan vissen maken dit gebied tot één van de mooiste duikplekken van Europa.

Dit pittoreske vissersdorpje staat ook bekend om zijn hemelse visrestaurants, zalige terrassen en gezellige bars gelegen aan de haven. Bovendien vind je er de grootste weekmarkt van de regio.

Via een rechtstreeks pad wandel je vanuit Cabo de Palos en Cala Reona naar het prachtig ongerept natuurreservaat, Calblanque. Natuurliefhebbers wandelen en fietsen er naar hartenlust. Maar ook klimmen en paardrijden .in de ongerepte natuur behoort er tot de mogelijkheden.

Huis kopen in Cabo de Palos

Wij kennen de regio rond Cabo de Palos als geen ander. En we weten exact welke dorpen een huis in Cabo de Palos wel of juist niet geschikt zijn voor een permanent verblijf. Wij kennen unieke projecten en de beste huizen van de streek.

Zoals al aangegeven is dit een charmant vissersdorpje aan de Middellandse Zee. Dit heeft zeker te maken met het aantal vakantiehuizen dat men hier kan kopen. MedVilla heeft een uitstekende selectie van onroerend goed te koop in Cabo de Palos, waaronder nieuwbouw en wederverkoop huizen en appartementen.

In een populaire badplaats als Cabo de Palos is er aan immo & vastgoed geen gebrek.

De deur van ons kantoor staat altijd open van maandag tot vrijdag van 10u00 tot 14u00 - Avenida de los Nenúfares 0, Vivero de Empresas, despacho 9, 03184 Torrevieja - https://goo.gl/maps/2eEZ8gLwnKaVPc7k9

Wilt u contact opnemen met ons team?

  • U kunt ons rechtstreeks bereiken op 0032 2 342 10 61 vanuit Belgie & 0031 207 45 00 27 vanuit Nederland
  • Gratis via WHATSAPP  0034 688 708 332
  • We zijn eveneens bereikbaar per mail info@medvillaspanje.com
  • Of zelfs door simpelweg het contact formulier in te vullen

Stel gerust uw vraag en geef aan hoe wij u van dienst kunnen zijn. Indien uw vraag een woning betreft, vergeet dan niet de referentie(s) te vermelden of vul het contactformulier in op de pagina van de woning zelf.

MedVilla uw partner voor de begeleiding bij de aankoop van huizen te koop in Spanje alsook appartementen te koop in Spanje

MedVilla - De veilige manier om Spaans vastgoed te kopen is te kopen via een erkende BIV makelaar

Estoy de acuerdo

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Para obtener más información aquí.