Huis in Marbella kopen aan Costa del Sol, Spanje

Huis in Marbella kopen? Het mondaine Marbella ligt aan de Costa Del Sol in de Provincie Málaga in de Regio Andalucià (Andalusië). Het is één de belangrijkste badplaatsen aan de Middelandse Zee door enerzijds het aangename weer (het ganse jaar door) en de gezellige sfeer en infrastructuur (wandel zeker eens de Milla de Oro of "Golden Mile" af). Marbella is ook in trek bij de internationele jetset dankzij o.a. Puerto Banús of El Puerto José Banús, de meest prestigieuze jachthaven van de Spanje.

De Costa Del Sol ("kust van de zon") bevindt zich in het zuiden van Spanje, ten zuidwesten van de Costa Tropical en ten oosten van de Costa De La Luz en strekt zich uit van Maro (Nerja) tot La Línea de la Concepción (Provincie Cádiz).

Historische centrum van Marbella

Het historische centrum van Marbella is een welkome afwisseling op de rest van de architectuur van de stad. Anders dan op veel andere plaatsen in Marbella is hier geen hoogbouw te vinden maar kleine straatjes waar je continue het gevoel heb dat je aan het verdwalen bent. De meeste straatjes in het historische deel van de stad zijn gevuld met winkeltjes. Denk hierbij niet aan de geijkte toeristische winkels maar grote en bekende winkelketens. Het hart van het historische centrum wordt gevormd door de Plaza de los Naranjos. In het historische centrum is ook de Iglesia de la Encarnación te vinden het belangrijkste religieuze gebouw van Marbella.

Golfen in Marbella

In de directe omgeving van Marbella zijn er behoorlijk wat golfcourses te vinden. Een aantal liggen er direct naast de stad maar de meeste liggen in de heuvel rondom Marbella. De hoogst gewaardeerde banen in de omgeving van Marbella zijn Marbella Club Golf Resort, Flamingos Golf Club, Marbella Golf and Country Club en La Cala Resort. Alles bij elkaar zijn er ongeveer 36 golfbanen in en om Marbella te vinden. Er is echter één ding wat de verschillende banen allemaal hebben en dat zijn uitdagende holes. Het heuvelachtige landschap van Marbella zorgt voor de nodige uitdaging tijdens het golfen. Het is niet voor niets de populairste golfstad aan de Middellandse Zee.

Markt van Marbella

De weekmarkt van Marbella wordt iedere maandag gehouden op het feria terrein. Deze markt is de oudste en drukst bezocht markt van Marbella. Op de markt kom je naast de gebruikelijk groente en fruitkramen ook tal van kramen tegen waar kleding, speelgoed, zonnebrillen en tal van andere spullen tegen. Het publiek dat de markt bezoekt is een mengeling van locals en toeristen. De locals zijn hier hoofdzakelijk om groeten en fruit te kopen terwijl de toeristen er op zoek zijn naar leuke goedkope souvenirs. De spullen die op de markt verkocht worden zijn vaak erg goedkoop maar de kwaliteit laat vaak te wensen over.

Tweede verblijf in Marbella

Een villa, appartement kopen als tweede verblijf aan de Costa Del Sol? Bekijk dan ook het aanbod huizen, appartementen te koop in NerjaTorroxVélez-MálagaTorre del MarRincón de la VictoriaMálagaTorremolinosEsteponaBenalmadena, FuengirolaCalahondaMarbellaNueva AndaluciaSan Pedro AlcántaraMijasCasaresManilva,  San Roque (Provincie Cádiz), Sotogrande en La Línea de la Concepción

Huizen te koop in Marbella

Wij helpen u graag bij het proces van aan- en verkoop van uw woning in de Costa del Sol. Met onze jarenlange ervaring, begeleiden wij u graag in het gebied rondom Malaga. De makelaars van MedVilla helpen je graag om het huis in Spanje te vinden dat bij jou past, of dat nou in Marbella is of in een andere Spaanse stad aan de Costa del Sol. Maar ook na de aankoop kan je op onze hulp rekenen, zo kan jij zorgeloos een huis kopen in Spanje

Bent u specifiek op zoek naar een huis of appartement te koop in Marbella?bekijk dan het aanbod :

De deur van ons kantoor staat altijd open van maandag tot vrijdag van 10u00 tot 14u00 - Avenida de los Nenúfares 0, Vivero de Empresas, despacho 9, 03184 Torrevieja - https://goo.gl/maps/2eEZ8gLwnKaVPc7k9

Wilt u contact opnemen met ons team?

  • U kunt ons rechtstreeks bereiken op 0032 2 342 10 61 vanuit Belgie & 0031 207 45 00 27 vanuit Nederland
  • Gratis via WHATSAPP  0034 688 708 332
  • We zijn eveneens bereikbaar per mail info@medvillaspanje.com
  • Of zelfs door simpelweg het contact formulier in te vullen

Stel gerust uw vraag en geef aan hoe wij u van dienst kunnen zijn. Indien uw vraag een woning betreft, vergeet dan niet de referentie(s) te vermelden of vul het contactformulier in op de pagina van de woning zelf.

MedVilla uw partner voor de begeleiding bij de aankoop van huizen te koop in Spanje alsook appartementen te koop in Spanje

MedVilla - De veilige manier om Spaans vastgoed te kopen is te kopen via een erkende BIV makelaar