Huis kopen in Cabo Roig - Huizen Orihuela Costa

U wilt een huis kopen in Cabo Roig? In Cabo Roig aan de Costa Blanca heeft de Belgische / Nederlandse makelaar MedVillaSpanje.com een gevarieerd aanbod aan woningen te koop. U heeft de keuze uit appartementen en penthouses met zeezicht, vrijstaande woningen, geschakelde woningen of duplex woningen met een ruim dakterras. Momenteel worden er prachtige Spaanse nieuwbouwwoningen gerealiseerd in Cabo Roig. Deze nieuwbouwprojecten bestaan uit luxe appartementen met zeezicht en zwembad.

Huis kopen in Cabo Roig

Een aantal van de woningen die wij als makelaar in Cabo Roig te koop hebben staan beschikken over meerdere slaapkamers en een gemeenschappelijk zwembad. De moderne nieuwe woningen worden desgewenst gemeubileerd opgeleverd. Een woning of huis kopen in Cabo Roig aan de Costa Blanca Zuid is een goede investering. De prijzen van de woningen zijn momenteel laag en Cabo Roig is bovendien een gebied met goede verhuurmogelijkheden voor uw tweede woning in Spanje.

Wacht dan niet te lang om uw dromen te realiseren en neem vandaag nog contact op. Stel het niet uit en bel ons GRATIS via WhatsApp 0034 688 708 332 - mail ons info@MedVillaSpanje.com voor een verkennend gesprek. Of vul het online contactformulier in.

Waarom een huis kopen in Cabo Roig?

Cabo Roig is een gebied 10 kilometer ten zuiden van Torrevieja aan de Costa Blanca Zuid. Cabo Roig heeft een centrale ligging tussen de internationale luchthavens van Alicante en San Javier, Murcia. Zodoende kunt u vanaf Nederland of Belgie op beide luchthavens vliegen. Het gebied heeft zich vanaf de jaren zeventig ontwikkeld tot een populaire bestemming met residenten uit geheel Europa die genieten van hun tweede woning in Cabo Roig. Een goede reden om een huis te kopen in Cabo Roig. Letterlijk betekend Cabo Roig afgeknabbelde kust. Deze naam verwijst naar de vele rotspartijen en kliffen aan de Spaanse kustlijn. Cabo Roig aan de Costa Blanca is een prachtig gebied. De urbanisatie is gebouwd rondom een oude militaire verdedigingstoren uit de 16e eeuw. Rondom deze toren is een restaurant gebouwd waar men vandaag de dag kan genieten van typische streekgerechten uit de provincie Alicante.

Nabij de jachthaven een huis kopen in Cabo Roig

Cabo Roig heeft een prachtige jachthaven met 200 ligplaatsen. De jachthaven is geschikt voor vaartuigen tot en met 12 meter. In de omgeving van Cabo Roig worden ook tal van watersportactiviteiten bedreven en het gebied is ook zeer geschikt om heerlijke lange wandelingen te maken. In Cabo Roig aan de Costa Blanca zijn talrijke internationale restaurants aanwezig. De meeste horeca is gesitueerd op de zogenaamde strip, direct langs de provinciale weg N-332. In Cabo Roig is het in de zomer altijd gezellig druk. Er zijn Nederlanders, Belgen maar ook veel Scandinaviers en Spanjaarden.

Wilt u een apartement of huis kopen in Cabo Roig of bent u nieuwsgierig geworden?

Bekijkt u eens het aanbod van huizen te koop in Cabo Roig.

De deur van ons kantoor staat altijd open van maandag tot vrijdag van 10u00 tot 14u00 - Avenida de los Nenúfares 0, Vivero de Empresas, despacho 9, 03184 Torrevieja - https://goo.gl/maps/2eEZ8gLwnKaVPc7k9

Wilt u contact opnemen met ons team?

  • U kunt ons rechtstreeks bereiken op 0032 2 342 10 61 vanuit Belgie & 0031 207 45 00 27 vanuit Nederland
  • Gratis via WHATSAPP  0034 688 708 332
  • We zijn eveneens bereikbaar per mail info@medvillaspanje.com
  • Of zelfs door simpelweg het contact formulier in te vullen

Stel gerust uw vraag en geef aan hoe wij u van dienst kunnen zijn. Indien uw vraag een woning betreft, vergeet dan niet de referentie(s) te vermelden of vul het contactformulier in op de pagina van de woning zelf.

MedVilla uw partner voor de begeleiding bij de aankoop van huizen te koop in Spanje alsook appartementen te koop in Spanje

MedVilla - De veilige manier om Spaans vastgoed te kopen is te kopen via een erkende BIV makelaar