Huis te koop in Torrevieja, Alicante - Costa Blanca

Kent u Torrevieja al? Deze prachtige badplaats ligt zo’n 40 kilometer ten zuiden van Alicante in het zonnige Spanje. Torrevieja heeft maar liefst 20 kilometer kustlijn en is daarom de ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie. Zo heerlijk, dat u er eigenlijk vaker zou willen komen. Kijk daarom eens naar de huizen die in Torrevieja te koop staan! MedVilla helpt u van begin tot eind bij de aanschaf van een huis te koop Torrevieja.

Aanbod huizen te koop Torrevieja

Hoe weet ik of er wel een huis te koop in Torrevieja staat?

MedVilla heeft een uitgebreid netwerk van erkende makelaars en projectontwikkelaars opgebouwd aan de Costa Blanca en Costa Cálida. Dat betekent dat wij op de hoogte zijn van ieder huis te koop in Torrevieja. Ook zijn wij in staat om op basis van het door u ingevulde wensprofiel  de juiste selectie te maken van huizen in Torrevieja. We stellen samen met u een bezichtigingsprogramma op en begeleiden u bij ieder bezoek. Zo bespaart u tijd en voorkomt u teleurstellingen, ergernis en – nog belangrijker – een verkeerde aankoop.

Torrevieja is een ideale locatie voor het kopen van een huis in Spanje

‘Torrevieja’ is het Spaanse woord voor ‘oude toren’. De badplaats ligt in het zuidoosten van Spanje, aan de Middellandse Zee. Hoewel Torrevieja vroeger bekendstond om haar zoutwinning uit las salinas (zoutmeren), moet de gemeente het nu vooral hebben van inkomsten uit toerisme. Toeristen kunnen zich vermaken langs de kustlijn van ruim 20 kilometer, waar u verschillende zandstranden en kreken vindt. Daarnaast is er een hoop te zien in de omgeving, zoals de eerder genoemde zoutmeren, de Moor-toren het Monument voor de Coralista. Torrevieja heeft een aangenaam klimaat met zachte winters en warme zomers.

Bent u al nieuwsgierig geworden of je ook een huis te koop in Torrevieja kan bezitten?

Contacteer ons als uw een droom huis te koop in Torrevieja ziet bij een collega, wij bieden deze eveneens aan en/of stellen nog betere alternatieven voor.

Heeft u uw droomhuis gezien in Torrevieja en staat het te koop? Neem dan contact op met MedVilla want:

  • De Spaanse huizenmarkt is groot en groeit snel. Voor u het weet gaat u met meerdere Spaanse makelaars naar bezichtigingen en ziet u door de bomen het bos niet meer. Bij MedVilla hebt u met de zaakvoerders een vast en rechtstreeks aanspreekpunt in uw eigen taal.
  • De aankoop van een woning vergt een serieus onderzoek naar legaliteit, nalatenschap, eigendomsbewijzen en schulden. Het is onmogelijk om dit onderzoek zelf uit te voeren. MedVilla dient uw belang en onderzoekt of het perceel en de woning juist geregistreerd zijn.
  • De begeleiding van stopt niet na aankoop. Samen met u gaan we aan tafel en bespreken de fiscale verplichtingen, verzekeringen en andere zaken die met de aankoop van uw huis in Torrevieja te maken hebben.

Wij zijn 7 dagen per week voor u bereikbaar voor al uw vragen rondom de aanschaf van immo en Spaans vastgoed aan de Costa Blanca & Costa Calida in Spanje.

Op zoek naar immo te koop Spanje? Dan is MedVilla uw partner voor de begeleiding bij de aankoop van huizen te koop in Spanje alsook appartementen te koop in Spanje

De deur van ons kantoor staat altijd open van maandag tot vrijdag van 10u00 tot 14u00 - Avenida de los Nenúfares 0, Vivero de Empresas, despacho 9, 03184 Torrevieja - https://goo.gl/maps/2eEZ8gLwnKaVPc7k9

Wilt u contact opnemen met ons team?

  • U kunt ons rechtstreeks bereiken op 0032 2 342 10 61 vanuit Belgie & 0031 207 45 00 27 vanuit Nederland
  • Gratis via WHATSAPP  0034 688 708 332
  • We zijn eveneens bereikbaar per mail info@medvillaspanje.com
  • Of zelfs door simpelweg het contact formulier in te vullen

Stel gerust uw vraag en geef aan hoe wij u van dienst kunnen zijn. Indien uw vraag een woning betreft, vergeet dan niet de referentie(s) te vermelden of vul het contactformulier in op de pagina van de woning zelf.

MedVilla uw partner voor de begeleiding bij de aankoop van huizen te koop in Spanje alsook appartementen te koop in Spanje

MedVilla - De veilige manier om Spaans vastgoed te kopen is te kopen via een erkende BIV makelaar

 

Estoy de acuerdo

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Para obtener más información aquí.