Huizen aan de Costa Calida

Op zoek naar huizen aan de Costa Calida als permanente woonst of liever als vakantieverblijf? De Costa Calida is één van de langste kustlijnen in Zuid-Spanje met een lengte van 250 kilometer. Of u nu houdt van ontspannen op het strand met prachtige palmbomen aan de azuurblauwe Middellandse Zee, of van een van de vele watersporten. De Costa Cálida biedt het allemaal! In vergelijking tot de Costa Blanca trekt de Costa Cálida minder toeristen, waardoor het een rustige streek is zonder massatoerisme. Daarnaast biedt de Costa Cálida heel veel groens voor de echte natuurliefhebber. De zon schijnt hier gemiddeld 320 dagen per jaar, dus dat is ultiem genieten!

Kopen van huizen aan de Costa Cálida

Bent u klaar om straks de stap zetten om een huis te kopen aan de Costa Cálida? Dan kunt u nu alvast wegdromen bij alle mooie plekken die deze omgeving te bieden heeft. De Mar Menor heeft kristalhelder water met een temperatuur die gemiddeld 4 graden hoger ligt dan de Middellandse Zee. Dit is de droom van iedere watersport fanaat, ideaal om een middagje te gaan waterskiën, zeilen of jetskiën. Wilt u liever heerlijk genieten van de zon en het prachtige uitzicht? Dat kan uitstekend op een van de vele kilometerslange zandstranden of gezellige terrassen aan de boulevards.

Altijd al gedroomd van een wandeling tussen de flamingo’s? In het ‘Parque Regional Salinas’ wordt dit een droom die uitkomt. Parque Regional Salinas vormt de bovengrens van Mar Menor en is een beschermd natuurgebied van 23 km². Cartagena is uw droomstad als u een echte cultuurliefhebber bent. Deze Spaanse havenstad laat u namelijk de rijke geschiedenis van de Romeinen herbeleven.

Uiteraard kunnen wij u adviseren bij het kiezen van de juiste locatie huizen aan de Costa Calida in Spanje.

MedVilla Spanje heeft een ruim aanbod huizen in Spanje die nauw aansluiten bij uw wensen en budget. We zijn gespecialiseerd in nieuwbouw appartementen aan zee, nieuwe villa’s nabij het strand maar we kunnen u ook bijstaan bij het bouwen van uw eigen droomhuis onder de Spaanse zon in het binnenland van Alicante.

Waarom kopen van huizen aan de Costa Calida

Aan de Costa Cálida kunt u eindeloos blijven genieten. We hebben de voordelen van investeren in een vakantiewoning in deze regio nog eens even voor u op een rijtje gezet:

 • Therapeutische modderbaden in Lo Pagán - San Pedro Del Pinatar
 • Een kustlengte van 250 kilometer lang met kilometerslange zandstranden en schitterende baaien
 • Nieuw regionaal vliegveld van Murcia nabij Corvera
 • Prachtige beschermde natuurgebieden zoals het Regionaal Park van Calblanque
 • Sfeervolle barretjes en lokale restaurants met heerlijke authentieke Spaanse tapas
 • Prachtige authentieke steden als Cartagena en Murcia
 • Duiken op één van Europa’s beste duiklocaties bij Cabo de Palos
 • De Costa Cálida heeft de zuiverste lucht van Europa!
 • De streek waar Spanjaarden zelf naar op vakantie gaan

Maak nu je droom waar. Voor het kopen van huizen aan de Costa Calida kan je beroep doen op MedVilla Spanje. Met meer dan 10 jaar ervaring in de verkoop van Spaans Vastgoed kent ook de Costa Calida geen geheimen meer voor ons.

Veel Belgen kiezen ervoor om een woning of appartement te kopen aan zee of in het binnenland aan de Costa Calida om er te kunnen overwinteren. Heb je interesse om ons aanbod aan woningen in Spanje te komen bekijken? Neem dan een kijkje op onze website en laat ons een berichtje na!

Ruim aanbod huizen aan de Costa Calida!

Waarschijnlijk heeft MedVilla Spanje het grootste aanbod huizen aan de Costa Calida in eigen beheer, zowel nieuwbouw appartementen als nieuwbouw villa's. Bekijk snel ons woningaanbod en laat je verleiden, misschien woon je binnenkort in je eigen tweede huis in Spanje.

De deur van ons kantoor staat altijd open van maandag tot vrijdag van 10u00 tot 14u00 - Avenida de los Nenúfares 0, Vivero de Empresas, despacho 9, 03184 Torrevieja - https://goo.gl/maps/2eEZ8gLwnKaVPc7k9

Wilt u contact opnemen met ons team?

 • U kunt ons rechtstreeks bereiken op 0032 2 342 10 61 vanuit Belgie & 0031 207 45 00 27 vanuit Nederland
 • Gratis via WHATSAPP  0034 688 708 332
 • We zijn eveneens bereikbaar per mail info@medvillaspanje.com
 • Of zelfs door simpelweg het contact formulier in te vullen

Stel gerust uw vraag en geef aan hoe wij u van dienst kunnen zijn. Indien uw vraag een woning betreft, vergeet dan niet de referentie(s) te vermelden of vul het contactformulier in op de pagina van de woning zelf.

MedVilla uw partner voor de begeleiding bij de aankoop van huizen te koop in Spanje alsook appartementen te koop in Spanje

MedVilla - De veilige manier om Spaans vastgoed te kopen is te kopen via een erkende BIV makelaar