Huizen aan de Mar Menor, binnenzee in zuid Spanje

Op zoek naar huizen aan de Mar Menor of bent zich aan het orienteren? De Mar Menor is een binnenzee in het zuidoosten van de regio van Murcia in Spanje. De binnenzee is gescheiden van de Middellandse Zee door een strook land, La Manga genaamd, die 21 km lang is en haar breedte varieert van 100 tot 1200 meter. Vele buitenlanders kopen huizen aan de Mar Menor voor zijn unieke ligging en vlotte bereikbaarheid naar de luchthaven van Murcia

Huizen aan de Mar Menor

De stranden van de Mar Menor behoren tot de gemeenten San Pedro del Pinatar, San Javier (Santiago de la Ribera, gedeelte van La Manga, Lo Pagan en The Cuarteros), Los Alcázares en Cartagena (Los Urrutias, Los Nietos en een gedeelte van La Manga).

Flamingo's nabij de huizen aan de Mar Menor

De flamingo’s verzamelen zich hier aan het eind van de zomer om de trek naar Afrika te maken voor de winter in aantocht is. Er is een onderzoekscentrum wat men kan bezoeken en waar men goede informatie kan verkrijgen in diverse talen. Hier in dit natuurpark kun je met een beetje geluk veel watervogels zien zoals pluvier, zeezwaluw en regenwulp. Het gebied bestaat uit duinen, dennenbomen en heel helder water. Ook hier is de toegang gratis. Het park is gelegen aan het begin van San Pedro del Pinatar.

Stranden op wandelafstand van de huizen aan de Mar Menor

De Mar Menor is het perfecte watersportcentrum. Zeilen, windsurfen en waterskiën zijn beschikbaar en frequente excursieboten bezoeken de lagunes. La Manga Mar Menor heeft uitstekende duikgebieden in zijn vele rustige baaien en prachtige stranden.

Zonder golven en ondiep water is de Mar Menor een perfecte locatie, vooral voor gezinnen met kinderen. De Mar Menor staat bekend om zijn thermen die therapeutische resultaten bieden vergelijkbaar met de Zwarte Zee.

Los Alcazares biedt 7 kilometer aan strand- en kustlijn met het stadscentrum praktisch gelegen aan de oevers van de Mar Menor. Alle gouden zandstranden Las Salinas, Los Narejos, Las Palmeras, Espejo beach, La Concha, La Carrion and Manzanares. liggen allemaal op loopafstand. .

Met het fantastische nieuwe Paramount Theme Park en Lifestyle Center slechts een paar minuten landinwaarts van de Mar Menor en voorspeld om 3 miljoen extra bezoekers aan te trekken. Ideaal voor het verhuren van huizen aan de Mar Menor.

Nieuwsgierig naar het aanbod huizen aan de Mar Menor?

Mar Menor heeft een afgesloten binnenzee, er zijn ook modderbaden en zoutmeren die als zeer geneeskrachtig bekend zijn. De Mar Menor is druk in de zomer en rustiger in de winter. Zoekt u een tweede verblijf woning, villa of appartement in Spanje? Ontdek ons uitgebreid en dagelijks geüpdate aanbod aan de Costa Blanca en Costa Calida in verschillende prijsklassen. Bekijkt u hier eens het mooie aanbod van woningen aan Mar Menor.

Met 320 dagen zon, is het 12 maanden per jaar goed toeven. U kunt uren wandelen en fietsen in het prachtige natuurreservaat Calblanque. Het luxueuze golfresort La Manga Club biedt alle denkbare faciliteiten en bevindt zich op een paar minuten rijden. Cabo de Palos is een authentiek vissersdorpje en makkelijk per fiets te bereiken vanaf uw huis aan de Mar Menor. De zondagmarkt van Cabo de Palos wordt door veel mensen uit de regio gesmaakt.

De deur van ons kantoor staat altijd open van maandag tot vrijdag van 10u00 tot 14u00 - Avenida de los Nenúfares 0, Vivero de Empresas, despacho 9, 03184 Torrevieja - https://goo.gl/maps/2eEZ8gLwnKaVPc7k9

Wilt u contact opnemen met ons team?

  • U kunt ons rechtstreeks bereiken op 0032 2 342 10 61 vanuit Belgie & 0031 207 45 00 27 vanuit Nederland
  • Gratis via WHATSAPP  0034 688 708 332
  • We zijn eveneens bereikbaar per mail info@medvillaspanje.com
  • Of zelfs door simpelweg het contact formulier in te vullen

Stel gerust uw vraag en geef aan hoe wij u van dienst kunnen zijn. Indien uw vraag een woning betreft, vergeet dan niet de referentie(s) te vermelden of vul het contactformulier in op de pagina van de woning zelf.

MedVilla uw partner voor de begeleiding bij de aankoop van huizen te koop in Spanje alsook appartementen te koop in Spanje

MedVilla - De veilige manier om Spaans vastgoed te kopen is te kopen via een erkende BIV makelaar

Estoy de acuerdo

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Para obtener más información aquí.