Huizen Te koop in Hondon vallei te Nieves of Frailes

Bekijk ons woning aanbod

Een tweede verblijf kopen in de prachtige vallei van de Hondon de Las Nieves. Het is een droom met die mooie vergezichten en is een investering voor de lange termijn. MedVilla heeft een ruim aanbod huizen te koop in Hondon vallei, Costa Blanca zuid in Spanje. Ontdek onze villas in Hondon

Huizen te koop in Hondon vallei

Veel Europeanen hebben een tweede verblijf in Spanje aan de Costa Blanca. Niet zo gek natuurlijk als je bedenkt dat Spanje wel heel veel prachtige locaties heeft. Bergen, bossen, strand en de zee. De bereikbaarheid vanuit België en Nederland naar de luchthaven van Alicante aan de Costa Blanca is snel en goedkoop. MedVilla heeft uiteraard een uitgebreid aanbod in het binnenland met huizen aan de Costa Blanca en dit variërt enorm tussen finca’s, en villa’s met adembenemende uitzichten of huizen in woonwijken.

Liever in binnenland

Steeds meer mensen trekken vanaf de kust richting het binnenland van Alicante aan de Costa Blanca omdat hier de prijzen van de huizen te koop in Hondon vallei nog betaalbaar zijn en men nog kan genieten van het echte Spaanse leven en de toeristische drukte kan opzoeken wanneer je er zin in hebt. En wie wil er nou niet een rustieke of moderne villa in Spanje voor een betaalbare prijs? 

De Hondon vallei mooie en rustige vallei, ligt in het westen richting van Alicante. Hondon de los Frailes en Hondon de las Nieves zijn de twee dorpen van de Hondon Vallei met het mooiste aanbod huizen te koop in Hondon

Huizen te koop in Hondon vallei

De huizen te koop in Hondon vallei liggen in een relatief ongerept natuur in een rustige bergachtige streek. De Hondon vallei staat bekend om zijn druiven en wijn productie.  De vallei wordt vaak aangeduid als de "Wijnvallei". Buiten de op het platteland gelegen huizen te koop in Hondon vallei hebben we ook nog villas op de urbanisatie La Montanosa

Wacht dan niet te lang om uw dromen om een huis te koop in Hondon te realiseren en neem vandaag nog contact op. Stel het niet uit en bel ons GRATIS via WhatsApp 0034 688 708 332 - of mail ons info@MedVillaSpanje.com voor een vrijblijvend verkennend gesprek. Of vul het online contactformulier in.

Levensstandaard vanuit uw huis te koop in Hondon

Wat dacht u van de levenstandaard in de Hondon vallei en de gemoedelijke sfeer onder de locale Spaanse bevolking? Het milde klimaat waar het ganse jaar goed toeven is tussen de druivengaarden en waar je bij de plaatselijke bodega een flesje wijn nog kunt kopen voor slechts € 1. Kortom, een plek waar u zeker uw ontspanning en rust zult vinden.

Geniet van het mooie weer in één van de prachtige huizen te koop in Hondon vallei

Het klimaat is droog en helder met veel zon. Er zijn ongeveer 310 zonnige dagen per jaar. De temperatuur bereikt tot een piek van 30⁰C tijdens de zomers. Koele bries blaast in de middag, waardoor de warme temperatuur reguleren. De temperatuur is een stuk minder in de maanden januari en februari.

Grote steden in de nabijheid van deze mooie huizen te koop in Hondon

Grote steden als Elche 15min en Alicante 30 min zijn met de auto vlot te bereiken. Het mooie zandstrand van de Costa Blanca zuid en de luchthaven van El Altet (Alicante) liggen eveneens op minder dan een half uur rijden. Wat staat u nu nog in de weg om onze mooie huizen te koop in Hondon vallei te kopmen bezichtigen?

Plannen om een huis te koop in Hondon te kopen?

Wat is er mooier dan dat je advies krijgt van iemand die er al jaren woont en waar je professioneel advies krijgt in je eigen taal? MedVilla vertelt alle ins en outs over huizen te koop in Hondon vallei zoals wij het zelf hebben ervaren en nog steeds ervaren. Dus geen snelle verkooppraatjes maar persoonlijke begeleiding zonder dwang. In al die jaren hebben wij al heel wat meegemaakt dus daar kunt u uw voordeel mee doen.

In Hondón de las Nieves staan veel mooie oude gebouwen zoals het Ayuntamiento (gemeentehuis) en La Iglesia Parroquial (parochiehuis van de katholieke kerk) die gebouwd is in 1746. Een wandeling door de straatjes van Hondón de las Nieves geeft het echte Spaanse gevoel.

Verder biedt Hondón de las Nieves allerlei winkeltjes, restaurantjes, kleine supermarkten, bakkers, Slagerijen, kappers en 3 bodega’s. Ook is er twee maal per week een leuke markt. 

De deur van ons kantoor staat altijd open van maandag tot vrijdag van 10u00 tot 14u00 - Avenida de los Nenúfares 0, Vivero de Empresas, despacho 9, 03184 Torrevieja - https://goo.gl/maps/2eEZ8gLwnKaVPc7k9

Wilt u contact opnemen met ons team?

  • U kunt ons rechtstreeks bereiken op 0032 2 342 10 61 vanuit Belgie & 0031 207 45 00 27 vanuit Nederland
  • Gratis via WHATSAPP  0034 688 708 332
  • We zijn eveneens bereikbaar per mail info@medvillaspanje.com
  • Of zelfs door simpelweg het contact formulier in te vullen

Stel gerust uw vraag en geef aan hoe wij u van dienst kunnen zijn. Indien uw vraag een woning betreft, vergeet dan niet de referentie(s) te vermelden of vul het contactformulier in op de pagina van de woning zelf.

MedVilla uw partner voor de begeleiding bij de aankoop van huizen te koop in Spanje alsook appartementen te koop in Spanje

MedVilla - De veilige manier om Spaans vastgoed te kopen is te kopen via een erkende BIV makelaar