Huizenjacht met Nederlandstalige makelaar

Droom je van een tweede verblijf in Spanje?

MedVilla helpt u aan een villa of appartement op maat. Steeds met de laagste prijsgarantie, voor vakantie én rendement.

In Spanje bestaat er geen exclusiviteit: u kiest  met welke makelaar u in zee wil gaan en die bezoekt vervolgens met u alle panden. Wij kunnen dan ook 98 procent van alle panden aan de Costa Blanca, aan de Costa Calida (Murcia), of aan de Costa del Sol aanbieden.

Tweede verblijf aan de Costa Blanca

  • Voor wie hunkert naar zon, licht en warmte alsook de voor de strand- en terrasjesgenieters.

Tweede verblijf aan de Costa Calida (Murcia)

  • Voor de golfers, duikers, surfers en kiters.

Tweede verblijf aan de Costa Del Sol

  • Voor de verfijnde levensgenieters, strand- en skifanaten.

De best betaalbare markt voor een tweede verblijf

Er zijn natuurlijk regionale verschillen, maar over het algemeen blijven Spaanse huizen de best betaalbare, voor Portugal, Italië en Frankrijk

Een tweede verblijf vanaf € 66.000

Een mooie studio in het meest gefotografeerde "witte" dorpje in Spanje heb je reeds vanaf € 66.000. Hebt u liever een functioneel appartement met 1 slaapkamer? Dan zijn er al oplossingen vanaf € 97.000. Nabij het strand, restaurants, bars en winkels!

Huizen, appartementen, penthouses & villa's

In ons uitgebreide aanbod vindt u sowieso een woning die bij u past. Veel hangt af van uw budget en waarvoor uw woning moet dienen.

Een tweede verblijf kopen? Kom dan zeker ook eens bij MedVlla langs

Eerlijk advies en een uitstekende dienstverlening. Dat is waar MedVilla voor staat.

Waar wilt u een woning? Aan zee of in het Spaanse binnenland? Een huis of appartement? Hulp nodig bij het aanvragen van elektriciteit en gas, praktische info over de streek, organisatie van de gezondheidszorg in Spanje, lekkere restaurants, ... ?

U vraagt en wij leggen u uit hoe u dat best in Spanje regelt, of wij regelen het voor u. Wat is voor u belangrijk? Lekker ontspannen, uitstapjes maken, sporten, lekker eten, marktjes bezoeken... Wij denken graag met u mee. Samen vinden we zeker een huis dat bij u past.

Wat doen wij voor u? Wij adviseren u en staan u bij met raad en daad vanuit onze eigen gedegen kennis van de plaatselijke wetgeving, gebruiken en gewoonten. U kan weloverwogen en goed geïnformeerd tot de aankoop overgaan.

Ontvang ons Gratis Glossy Med Magazine in je mailbox.