Immo Costa Blanca - Dromen van een luxe villa

Bekijk ons woning aanbod

Immo Costa Blanca te koop! Droomt u van een tweede verblijf in Spanje? Dan is de Costa Blanca ongetwijfeld uw eerste keuze. Maak uw droom waar dankzij MedVilla Spanje. U kunt op ons rekenen als uw Spaans vastgoed makelaar, bij de aankoop - of verkoop - van immo Costa Blanca in de gemeenten Torrevieja, Alicante, La Zenia, Hondon de las Nieves, Hondon de los Frailes, Aspe en La Romana of waar dan ook langsheen de Costa Blanca aan de Spaanse kust.

Bel ons - 0034 688 708 332 - of mail ons - info@MedVillaSpanje.com - voor een eerste vrijblijvend verkennend gesprek.

Immo Costa Blanca in Spanje

Immo Costa bestaat uit een ruim aanbod villa’s, huizen, appartementen, bouwgronden

Aan de Spaanse kust of in het binnenland, ideaal gelegen bouwgrond, een moderne nieuwbouw of een bestaande villa of luxueus woonhuis: u vindt een ruime aanbod huizen te koop in Spanje op onze website. Komt u liever ter plaatse immo Costa Blanca bekijken? U maakt onder onze begeleiding op korte termijn kennis met de belangrijkste nieuwbouw projecten, waar u normaal gezien meerdere dagen voor nodig zou hebben. Laat ons u rondleiden in onze woonprojecten in Albatera, Elche, Guardamar, La Marina of een van de andere typische badsteden aan de Costa Blanca zuid.

Gebruik de zoekfunctie op onze website om meteen een idee te krijgen van het aanbod huizen in Spanje binnen uw budget:

Meer dan alleen maar immobiliën & immo Costa Blanca aanbieden

U zit bij MedVilla Spanje goed voor advies en begeleiding van A tot Z. Of het nu gaat om een perceel bouwgrond, een sleutelklaar nieuwbouwproject of een bestaande woning, drie aspecten zetten wij voor u centraal: Ligging, Bouwkwaliteit en een eerlijke prijs

Wij verkopen u niet zomaar een stuk grond of een gebouw, wij bieden u een volledige begeleiding en zorgen ervoor dat uw aankoop zorgeloos verloopt, uw droomhuis is onze passie. Want een huis kopen in Spanje of zelf uw droomwoning bouwen in Spanje doet u niet zomaar. MedVilla is op de hoogte van alle lokale regels en gewoonten in deze prachtige regio en informeert u volledig. Vanaf de eerste kennismaking tot het kiezen van uw grond en/of huis in Spanje tot en met het inschrijven van de woning op uw naam bij de plaatselijke notaris: wij staan u graag en met kennis van zaken bij. Dankzij onze persoonlijke begeleiding tijdens en na het volledige aankoopproces koop je uw droomwoning zonder zorgen.

Aarzel niet langer om uw immo Costa woningen te kopen! Bel ons - 0034 688 708 332 - of mail ons - info@MedVillaSpanje.com - voor de eerste stap naar de realisering van uw Spaanse droom. Of vul het online contactformulier in.

Wenst u uw Immo Costa Blanca weer te verkopen?

Wilt u uw immo Costa, tweede verblijf, villa, Bed en breakfast of huis aan de Costa Blanca opnieuw verkopen? Wij behartigen graag uw belangen om uw huis verkopen in Spanje vlot te laten verlopen zonder financiële tegenvallers. U zonder hulp op de Spaans onroerend goed markt begeven kan  een woeste rit op een achtbaan zijn. Dankzij de begeleiding van het MedVilla Team bespaart u zich deze ervaring.

Welk onroerend goed of immo Costa wilt u verkopen?

Mail ons - info@MedVillaSpanje.com - of bel ons - 0034 688 708 332 - voor vrijblijvend advies over de beste aanpak bij verkoop immo Costa.

Garantie bij aankoop of verkoop immo Costa

MedVilla Spanje heeft meer dan 10 jaar ervaring in de verkoop van kwalitatief hoogstaand vastgoed in Spanje. Die ervaring stellen we ten dienste van u, onze gewaardeerde klant of toekomstige klant. Het gemotiveerde MedVilla team staat te uwer beschikking voor een vlotte en correcte afhandeling van uw aankoop of verkoop van immo Costa Blanca in Spanje.

Profiteer van onze jarenlange ervaring als makelaar in Spaanse immo: maak uw keuze in onze woning aanbod of neem contact op  met ons voor een vrijblijvend eerste gesprek via ons contacformulier, per mail - info@MedVillaSpanje.com - of bel ons - 0034 688 708 332

MedVilla, partner voor uw droomwoning & immo Costa Blanca

Voor veel Nederlanders en Belgen is Spanje, en dan vooral de Costa Blanca, de vakantiebestemming bij uitstek. U wilt een stap verder gaan? Een eigen vakantiestek in langs de 'witte Spaanse kust'? Immo Costa Blanca is de ideale investering door de gunstige ligging voor het verhuren van nieuwbouw appartement of nieuwbouw villa in Spanje? Of u wilt een nieuw leven beginnen en een bed en breakfast in Spanje starten? Dan bent u bij MedVilla Spanje aan het juiste adres, zowel voor nieuwbouw als voor herverkoop huizen te koop Costa Blanca!

Immo Costa kopen - of verkopen - in Spanje is niet iets wat u om de paar jaar doet. Daarom is het belangrijk om u hierbij professioneel te laten begeleiden: advies over lokale regels, voorschriften en gewoonten aan de Costa Blanca, informatie over wettelijke bepalingen en bemiddeling bij de plaatselijke notaris: MedVilla uw partner bij uw aankoop of verkoop van immo Costa in Spanje.
MedVilla heeft een uitgebreid aanbod van plots, villa’s, appartementen, finca's, bungalows, penthouses etc... te koop in de typische stadjes en dorpjes aan de Costa Blanca.

Bekijk alvast of er een woning bij is die volledig aan uw verwachtingen voldoet, dan gaan we daar meteen aan de slag. Gebruik de zoekfunctie om uw zoektocht in het aanbod aan huizen aan de Costa Blanca te vergemakkelijken:

U wilt zelf de woning van uw dromen realiseren en immo Costa bouwen? 

MedVilla begeleidt u tijdens het volledige proces, vanaf de aankoop van bouwgrond over de onderhandelingen met architect en aannemer tot de volledige afwerking en oplevering van uw nieuwe woning. Deze service is uw beste garantie op een vlotte afhandeling van uw bouwproject, zonder onaangename verrassingen en dit in uw eigen taal

U zoekt een bestaande luxe villa, een appartement met uitzicht op de weergaloze kuststrook, een typische Spaanse woning met karakter in het binnenland? Als vakantiewoning of voor een vast verblijf in Spanje? Als MedVilla uw droomwoning nog niet in ons aanbod heeft, dan gaan we graag voor u op zoek. We nemen het tijdrovende zoekwerk van u over, zo kunt u zich concentreren op wat echt belangrijk is: een zorgeloze aankoop van uw Spaanse vastgoed, onder de deskundige begeleiding van ons MedVilla team. Eindelijk maakt u uw Spaanse droom helemaal waar!

Mail ons - info@MedVillaSpanje.com - of bel ons - 0034 688 708 332 - voor vrijblijvend advies

Tiental jaar ervaring op de Spaanse vastgoedmarkt zorgt ervoor dat MedVilla uw ideale partner is voor de aankoop of de verkoop van een woning, een villa of een appartement aan de Costa Blanca. Ondanks - of net dankzij - de minder gunstige economische situatie blijft dit land het interessantst voor een tweede huis in Spanje voor een nieuw leven in het buitenland. En MedVilla begeleidt u graag bij alle stappen van dit avontuur.

Aarzel niet langer om uw Spaanse droom waar te maken! 

De deur van ons kantoor staat altijd open van maandag tot vrijdag van 10u00 tot 14u00 - Avenida de los Nenúfares 0, Vivero de Empresas, despacho 9, 03184 Torrevieja - https://goo.gl/maps/2eEZ8gLwnKaVPc7k9

Wilt u contact opnemen met ons team?

  • U kunt ons rechtstreeks bereiken op 0032 2 342 10 61 vanuit Belgie & 0031 207 45 00 27 vanuit Nederland
  • Gratis via WHATSAPP  0034 688 708 332
  • We zijn eveneens bereikbaar per mail info@medvillaspanje.com
  • Of zelfs door simpelweg het contact formulier in te vullen

Stel gerust uw vraag en geef aan hoe wij u van dienst kunnen zijn. Indien uw vraag een woning betreft, vergeet dan niet de referentie(s) te vermelden of vul het contactformulier in op de pagina van de woning zelf.

MedVilla uw partner voor de begeleiding bij de aankoop van huizen te koop in Spanje alsook appartementen te koop in Spanje

MedVilla - De veilige manier om Spaans vastgoed te kopen is te kopen via een erkende BIV makelaar

Estoy de acuerdo

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Para obtener más información aquí.