Immo te koop in Spanje

Bekijk ons woning aanbod

Er staat veel Immo te koop in Spanje. Het kopen van immobiliën in Spanje is met name interessant aan de kustgebieden rond de Middellandse Zee. In dat gebied heeft uw Nederlandse / Belgische makelaar MedVilla een groot aanbod aan immo te koop in Spanje staan. Het kopen van immobiliën vindt de laatste tijd met name plaats aan de Costa Blanca en Costa Calida. Dit is momenteel de meest geliefde plek om een vakantiehuis te kopen in Spanje.

immo te koop in Spanje

Waar vind je de beste Immo te koop in Spanje?

Die eerste vraag die rijst wanneer u graag wilt investeren in immo in Spanje is wáár en in welke gebied van Spanje u het vastgoed wilt aankopen. Het beste kiest u voor een streek in Spanje met een microklimaat. Dat wil zeggen dat u uw Spaans vastgoed koopt in een gebied met zachte, warme en milde winters. De beste streek om Spaanse immobiliën te kopen is rondom de zoutmeren van Torrevieja. Orihuela-Costa ook een geliefde plek om immo kopen in Spanje.

Gewilde regio's om immo te kopen in Spanje

Gewilde regio’s aan de Costa Blanca Zuid om immo te kopen in Spanje bij onze klanten uit België en Nederland zijn Villamartin, La Zenia, Punta Prima, Torrevieja, La Mata, Guardamar, Ciudad Quesada, Benijofar, San Pedro del Pinatar, Torre del Horadada en Mil Palmeras. Bovengenoemde urbanisaties en wijken zijn niet alleen populair onder immo Spanje kopers afkomstig uit Vlaanderen en Nederland maar ook populair bij woningkopers uit Scandinavische landen zoals Zweden, Noorwegen en Finland.

Bekijk ons woning aanbod

Begeleiding bij Immo te koop in Spanje

De gekwalificeerde makelaars van MedVilla begeleiden u volledig bij de aankoop van immo aan de Costa Blanca. Het kopen van vastgoed in Spanje is een proces dat in stappen is onderverdeeld. Indien u bij uw aankoop van immo aan de Costa Blanca kiest voor de begeleiding via een gecertificeerde Belgische of Nederlandse makelaar zoals uw immokantoor MedVilla dan weet u dat u met een gerust hart en zonder zorgen uw langgekoesterde droom waar kunt gaan maken en de stap zetten om het aanbod immo te koop Spanje te ontdekken.

Immo te koop in Spanje

Wilt u meer gedetailleerde informatie over de aankoop van immo in Spanje of specifiek in ons werkgebied aan de Costa Blanca Zuid? Neem dan vrijblijvend contact op met ons makelaarskantoor. Immokantoor MedVilla is gespecialiseerd in het begeleiden van kandidaat kopers uit België en Nederland op zoek naar een nieuwbouw villa of nieuwbouw appartement. Wij informeren u graag over de bijkomende zaken bij het kopen huizen te koop in Spanje

Denkt u hierbij aan fiscale zaken maar ook aan erfrecht of vruchtgebruik van een woning. Dit zijn belangrijke vraagstukken die wij ter sprake brengen als u immo koopt met ons makelaarskantoor. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op onze website.

Wij zijn 7 dagen per week voor u bereikbaar voor al uw vragen rondom de aanschaf van immo en Spaans vastgoed aan de Costa Blanca & Costa Calida in Spanje.

Op zoek naar immo te koop Spanje? Neem dan een kijkje bij ons aanbod

De deur van ons kantoor staat altijd open van maandag tot vrijdag van 10u00 tot 14u00 - Avenida de los Nenúfares 0, Vivero de Empresas, despacho 9, 03184 Torrevieja - https://goo.gl/maps/2eEZ8gLwnKaVPc7k9

Wilt u contact opnemen met ons team?

  • U kunt ons rechtstreeks bereiken op 0032 2 342 10 61 vanuit Belgie & 0031 207 45 00 27 vanuit Nederland
  • Gratis via WHATSAPP  0034 688 708 332
  • We zijn eveneens bereikbaar per mail info@medvillaspanje.com
  • Of zelfs door simpelweg het contact formulier in te vullen

Stel gerust uw vraag en geef aan hoe wij u van dienst kunnen zijn. Indien uw vraag een woning betreft, vergeet dan niet de referentie(s) te vermelden of vul het contactformulier in op de pagina van de woning zelf.

MedVilla uw partner voor de begeleiding bij de aankoop van huizen te koop in Spanje alsook appartementen te koop in Spanje

MedVilla - De veilige manier om Spaans vastgoed te kopen is te kopen via een erkende BIV makelaar