Niet gevonden wat je zocht? Vul ons formulier in en ontvang wekelijks in uw mailbox een lijst met panden op basis van jouw criteria.

VIND MIJN DROOMHUIS ×

Instapklare woningen te koop - Villa of appartement in Spanje

Droomt u er ook van om nog dit jaar door te brengen in uw eigen paradijs onder de Spaanse zon? Op deze pagina vind je een ruim aanbod instapklare woningen te koop, van een nieuwbouw appartement tot nieuwbouw villa.

MedVilla heeft de beste woningen voor u geselecteerd aan de Costa Blanca, Costa Calida en Costa de Almeria. Nieuwbouw, allen instapklaar en op korte termijn te betrekken. Bent u al langer op zoek naar een huis in Spanje en wilt u de komende maanden concrete stappen gaan zetten? 

Wilt u meer weten over de hele procedure omtrent het kopen van instapklare woningen in Spanje? Of wilt u weten hoeveel extra kosten bovenop de aankoopprijs komen, Bel ons - 0034 688 708 332 - of mail ons - info@MedVillaSpanje.com - voor een eerste, verkennend gesprek zonder verplichtingen. Of vul het online contactformulier in. Uw instapklare woning is dichterbij dan u denkt!

Volledige aankoopbegeleiding in het Nederlands, Met de begeleiding van MedVilla kan u dit jaar al thuiskomen in Spanje.

MedVilla uw partner voor de begeleiding bij de aankoop van huizen te koop in Spanje alsook appartementen te koop in Spanje. Ontdek ook onze aanbod Luxe huizen in Spanje

Estoy de acuerdo

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Para obtener más información aquí.