Javea - Huizen en appartementen te koop

Wonen in Javea

Jávea (Valenciaans: Xàbia) is een gemeente in de Spaanse provincie Alicante aan de Costa Blanca Noord in de regio Valencia. Het ligt tussen de kapen, Cabo de San Antonio en La Nao, beschut door het massief MontgóBekijk ons woning aanbod

Meer over Javea

Jávea, de Parel van de Costa Blanca, heeft een kustlijn van 20 km lang. Een kust van een aaneengeschakeld netwerk van baaien, grotten en stranden. Behalve de bekende stranden Arenal, La Grave en het hippe El Benissero, zijn er vele authentieke strandjes waarvan La Granadella en La Baracca met uitzicht op het eilandje Portichol zeker bezocht moeten worden. Hier komen vooral de locale bewoners genieten van de rust en een heerlijke maaltijd. El Arenal, La Granadella, La Grave en de Jávea Yacht Club hebben allen voor 2014 de Blauwe Vlag in hun bezit.

Javea Golf Club

Een mooie 18 holes baan met een totale lengte van bijna 6km. U kunt vanaf 10.00 uur boeken, iedere dag van de week, niet langer dan één dag van tevoren.

Javea stad Javea strand

Klimaat in Javea

Javea heeft een mediterraan klimaat met milde winters en warme droge zomers. De Middellandse zee heeft een grote invloed op het klimaat in de badplaats. Neerslag valt er vrij weinig, de regen die valt wordt vooral in de wintermaanden genoteerd. Door zijn specifieke ligging heeft Javea vaak een onbewolkte lucht terwijl enkele kilometers landinwaarts wel een wolkendek te zien is. Het is daarom niet verwonderlijk dat veel mensen hier een tweede huis kopen.

Hoe helpen wij u bij de aankoop van uw droomhuis in Javea

In Javea is voor ieder wat wils te vinden. Overweegt u een vakantiehuis, appartement of villa in Javea te kopen? Dan is de kans groot dat deze stad u zullen bevallen. Wellicht een groot aantal huizen beantwoorden aan uw wensen. Wanneer dit zo is kunt u de aanschaf van een huis in Spanje overwegen. Maar dat kunt alleen u bepalen.

Wij helpen u graag bij uw keuze door u Javea en omgeving te laten zien. MedVilla heeft meer dan 10 jaar ervaring. Wij kennen de plaats en de omgeving door en door. Door u alle aspecten van de regio te laten zien helpen wij u bij het maken van een weldoordachte keuze. We nemen u mee naar een aantal villa´s of appartementen waarvan wij denken dat deze aansluiten op uw wensen. U bepaalt zelf of uw droomwoning hiertussen zit.

Contacteer ons voor meer info over Javea

Neem gerust contact met ons op. Vrijblijvend kijken wij samen of er een match is. Wij gaan vervolgens graag met u in gesprek als eerste stap naar de aankoop van uw droomhuis. Plan uw bezichtigingsreis en ontdek het vastgoed aanbod

Reeds in Spanje? De deur van ons kantoor staat altijd open van maandag tot vrijdag van 10u00 tot 14u00 - Avenida de los Nenúfares s/n, Vivero de Empresas, despacho 9, 03184 Torreviejahttps://goo.gl/maps/2eEZ8gLwnKaVPc7k9

Andere plaatsen in de buurt van Javea, Spanje

Altea
Altea
Benidorm
Benidorm
Alicante
Alicante

Terug naar overzicht Costa Blanca