La Manga del Mar Menor - Huizen en appartementen te koop

Wonen in La Manga del Mar Menor

La Manga del Mar Menor is een landstrook, gelegen aan de zuidoostkust van Spanje in de autonome regio Murcia aan de (Costa Calida). De dichtstbijzijnde grote en belangrijke havenstad is Cartagena. La Manga del Mar Menor is een natuurlijke landtong die de Mar Menor afscheidt van de Middellandse Zee.

Bekijk ons woning aanbod

Meer over La Manga del Mar Menor

Het is dé vakantieplek van de Spanjaarden. Vele Madrilenen en inwoners van Murcia stad hebben hier hun vakantieverblijf. La Manga del Mar Menor behoort deels tot San Javier en het zuidelijke deel behoort tot de gemeente Cartagena. Op de stranden van La Manga del Mar Menor kunt u zowel van de opkomende als de ondergaande zon genieten. De breedte van de landtong varieert tussen de 100 en 1200 meter. Op de stranden vindt u talloze beach clubs, restaurants en watersport mogelijkheden. Kite surfen is een van de meest populaire watersporten die wordt beoefend.

Deze bijna eindeloos slingerende landtong biedt tevens een aantal havens, waarbij Tomas Maestre de grootste is, deze biedt maar liefst 1721 ligplaatsen. Geheel aan het einde van deze landtong, wanneer u de brug bent gepasseerd,  vindt u Veneziola, een urbanisatie die vele woningen de mogelijkheid biedt een privé aanlegplaats grenzend aan hun woning, aan te leggen.

La Manga del Mar Menor La Manga del Mar Menor binnenzee

Klimaat in La Manga del Mar Menor

La Manga del Mar Menor en de Costa Calida genieten van een typisch mediterraan klimaat, met koele zeebries in de zomer en bescherming tegen de omliggende bergen tegen de koude noordenwinden in de winter. Het gebied heeft gemiddeld bijna 3.000 zonuren per jaar en de gemiddelde temperatuur overschrijdt gemakkelijk 20 graden.

Hoe helpen wij u bij de aankoop van uw droomhuis in La Manga del Mar Menor

In La Manga del Mar Menor is voor ieder wat wils te vinden. Overweegt u een vakantiehuis, appartement of villa in La Manga del Mar Menor te kopen? Dan is de kans groot dat deze stad u zullen bevallen. Wellicht een groot aantal huizen beantwoorden aan uw wensen. Wanneer dit zo is kunt u de aanschaf van een huis in Spanje overwegen. Maar dat kunt alleen u bepalen.

Wij helpen u graag bij uw keuze door u La Manga del Mar Menor en omgeving te laten zien. MedVilla heeft meer dan 10 jaar ervaring. Wij kennen de plaats en de omgeving door en door. Door u alle aspecten van de regio te laten zien helpen wij u bij het maken van een weldoordachte keuze. We nemen u mee naar een aantal villa´s of appartementen waarvan wij denken dat deze aansluiten op uw wensen. U bepaalt zelf of uw droomwoning hiertussen zit.

Contacteer ons voor meer info over La Manga del Mar Menor

Neem gerust contact met ons op. Vrijblijvend kijken wij samen of er een match is. Wij gaan vervolgens graag met u in gesprek als eerste stap naar de aankoop van uw droomhuis. Plan uw bezichtigingsreis en ontdek het vastgoed aanbod

Reeds in Spanje? De deur van ons kantoor staat altijd open van maandag tot vrijdag van 10u00 tot 14u00 - Avenida de los Nenúfares s/n, Vivero de Empresas, despacho 9, 03184 Torreviejahttps://goo.gl/maps/2eEZ8gLwnKaVPc7k9

Andere plaatsen in de buurt van La Manga del Mar Menor, Spanje

Puerto de Mazarrón
Puerto de Mazarrón
Mazarron
Mazarron

Cartagena

Terug naar overzicht Costa Calida

Estoy de acuerdo

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Para obtener más información aquí.