La Marina - Huizen en appartementen te koop

Wonen in La Marina

La Marina is een urbanisatie en behoort tot het dorp San Fulgencio die bestaat uit de oude historische kern. La Marina is een badplaats gelegen aan de Middellandse Zee, iets te zuiden van Alicante aan de Costa Blanca in Spanje. Als u zich wilt vestigen in een kustbestemming met kristalheldere stranden en een aantrekkelijk vrijetijdsaanbod, dan is La Marina de ideale plek Bekijk ons woning aanbod

Meer over La Marina

Het typisch Spaanse dorpje La Marina is gelegen op slechts 20 minuten met de auto van de internationale luchthaven van Alicante. De lange zandstranden, de prachtige natuur en het oorspronkelijke dorp zijn hier niet aangetast door het toerisme waardoor u hier nog het echte Spanje kunt ervaren.

Centraal punt van La Marina is het plein waar u heerlijk kunt genieten op een bankje van een kopje koffie of gewoon kunt volgen wat er zich allemaal afspeelt. De voorzieningen zijn bijzonder goed. Zo zijn er verschillende winkels, supermarkten en speciaalzaken zoals bakker en slager. Ook de medische voorzieningen zijn goed vertegenwoordigd.

De prachtige ongerepte stranden lijken eindeloos en lopen uit in een groot natuurpark. Eens per week is er een markt waar u uw verse groenten en fruit kunt kopen.

La Marina La Marina Alicante

Hoe helpen wij u bij de aankoop van uw droomhuis in La Marina

In La Marina is voor ieder wat wils te vinden. Overweegt u een vakantiehuis, appartement of villa in La Marina te kopen? Dan is de kans groot dat deze stad u zullen bevallen. Wellicht een groot aantal huizen beantwoorden aan uw wensen. Wanneer dit zo is kunt u de aanschaf van een huis in Spanje overwegen. Maar dat kunt alleen u bepalen.

Wij helpen u graag bij uw keuze door u La Marina en omgeving te laten zien. MedVilla heeft meer dan 10 jaar ervaring. Wij kennen de plaats en de omgeving door en door. Door u alle aspecten van de regio te laten zien helpen wij u bij het maken van een weldoordachte keuze. We nemen u mee naar een aantal villa´s of appartementen waarvan wij denken dat deze aansluiten op uw wensen. U bepaalt zelf of uw droomwoning hiertussen zit.

Contacteer ons voor meer info over La Marina

Neem gerust contact met ons op. Vrijblijvend kijken wij samen of er een match is. Wij gaan vervolgens graag met u in gesprek als eerste stap naar de aankoop van uw droomhuis. Plan uw bezichtigingsreis en ontdek het vastgoed aanbod

Reeds in Spanje? De deur van ons kantoor staat altijd open van maandag tot vrijdag van 10u00 tot 14u00 - Avenida de los Nenúfares s/n, Vivero de Empresas, despacho 9, 03184 Torreviejahttps://goo.gl/maps/2eEZ8gLwnKaVPc7k9

Andere plaatsen in de buurt van La Marina, Spanje

Alicante
Alicante

Murcia

Guardamar del Segura

Terug naar overzicht Costa Blanca