Mazarrón - Huizen en appartementen te koop

Wonen in Mazarrón

Mazarrón is een stad en gemeente aan de Spaanse zuidoostkust, in de provinciee Murcia (Costa Calida). De gemeente bestaat uit het landinwaarts gelegen Mazarrón, de urbanisatie Camposol, de haven- en badplaats Puerto de Mazarrón, Bolnuevo en een aantal kleinere kernen zoals Country Club en Camposol

Bekijk ons woning aanbod

De Guns of Mazarron is een speciale plek. Het hele gebied ademt historie. De kanonnen zijn onverschrokken en zeer aanwezig. Het kasteel is zeker de moeite waard om van binnen uit te bekijken maar neem een zaklantaarn mee.

De route er naar toe alleen al is de moeite waard.... mooie kleine weggetjes brengen je omhoog naar het hoogste puntje van de bergen.

Meer over Mazarrón

De stad en de regio dateert van rond Midden-Paleolithicum tijd en er zijn overblijfselen van zijn oorspronkelijke inwoners. Verder bewijs van het leven en de cultuur die teruggaat tot de Upper Magdalenian en epipaleolithicum tijdperk zijn te vinden in de Algarrobo grot.

De naam is afgeleid van de bezetting in de tijd van de Moren, die de stad Almzarron, die van het Arabische al-Mezer kwam, wat betekent dat oker of rood genoemd. De gebieden zijn rijk aan mineralen in dit gebied, vandaar de naam.

Er zijn veel archeologische overblijfselen in het hele gebied en u kunt de stad te bezoeken.
Het Archeologisch museum heeft meer informatie over de lange geschiedenis van Mazarron.

Mazarron Mazarron kannonen

Klimaat in Mazarrón

Mazarrón en de Costa Calida genieten van een typisch mediterraan klimaat, met koele zeebries in de zomer en bescherming tegen de omliggende bergen tegen de koude noordenwinden in de winter. Het gebied heeft gemiddeld bijna 3.000 zonuren per jaar en de gemiddelde temperatuur overschrijdt gemakkelijk 20 graden.

Hoe helpen wij u bij de aankoop van uw droomhuis in Mazarrón

In Mazarrón is voor ieder wat wils te vinden. Overweegt u een vakantiehuis, appartement of villa in Mazarrón te kopen? Dan is de kans groot dat deze stad u zullen bevallen. Wellicht een groot aantal huizen beantwoorden aan uw wensen. Wanneer dit zo is kunt u de aanschaf van een huis in Spanje overwegen. Maar dat kunt alleen u bepalen.

Wij helpen u graag bij uw keuze door u Mazarrón en omgeving te laten zien. MedVilla heeft meer dan 10 jaar ervaring. Wij kennen de plaats en de omgeving door en door. Door u alle aspecten van de regio te laten zien helpen wij u bij het maken van een weldoordachte keuze. We nemen u mee naar een aantal villa´s of appartementen waarvan wij denken dat deze aansluiten op uw wensen. U bepaalt zelf of uw droomwoning hiertussen zit.

Contacteer ons voor meer info over Mazarrón

Neem gerust contact met ons op. Vrijblijvend kijken wij samen of er een match is. Wij gaan vervolgens graag met u in gesprek als eerste stap naar de aankoop van uw droomhuis. Plan uw bezichtigingsreis en ontdek het vastgoed aanbod

Reeds in Spanje? De deur van ons kantoor staat altijd open van maandag tot vrijdag van 10u00 tot 14u00 - Avenida de los Nenúfares s/n, Vivero de Empresas, despacho 9, 03184 Torreviejahttps://goo.gl/maps/2eEZ8gLwnKaVPc7k9

Andere plaatsen in de buurt van Mazarrón, Spanje

Puerto de Mazarrón
Puerto de Mazarrón
Mojacar
Mojacar
Bolnuevo
Bolnuevo

Terug naar overzicht Costa Calida

Estoy de acuerdo

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Para obtener más información aquí.