Murcia - Huizen en appartementen te koop

Wonen in Murcia

Murcia (Spaans: Ciudad de Murcia) is een stad en gemeente in het zuidoosten van Spanje aan de Costa Calida. Het is de hoofdstad van gelijknamige regio. Op 1 januari 2014 had de stad 439.712 inwoners, daarmee is het de zevende stad van Spanje. De stad is gesticht in het jaar 831 na Christus. Bekijk ons woning aanbodEr werd direct een hoge verdedigingsmuur gebouwd van wel 15 meter hoog. Toen de stad groter en belangrijker werd, kreeg het dan ook 95 torens. Dat geeft aan hoe belangrijk de stad in de loop der tijd is geworden. 

Meer over Murcia

Murcia kent een kustlijn van ongeveer 250 kilometer lang: inhammen en smalle stranden met rotsen. Hier ligt tevens, een zoals het lijkt een geografisch ongeval, genaamd La Manga. Een smalle landstrook, doorsneden door enkele kanalen en openingen, die de Mar Menor lagune afsluit van de Middellandse Zee.

Het grootste deel van de Costa Cálida is zeer ruig en daardoor nog niet zo overspoeld door het massa toerisme zoals veel andere costa’s.

In de 17e eeuw werd de stad getroffen door een verwoestende aardbeving. Veel belangrijke gebouwen stortten toen in. Echter zijn er nog steeds prachtige gebouwen bewaard gebleven. Interesse in de geschiedenis over de stad en regio, bezoek dan zeker het Museo de la Ciudad, het stadsmuseum.

Murcia Murcia musea

Hoe helpen wij u bij de aankoop van uw droomhuis in Murcia

In Murcia is voor ieder wat wils te vinden. Overweegt u een vakantiehuis, appartement of villa in Murcia te kopen? Dan is de kans groot dat deze stad u zullen bevallen. Wellicht een groot aantal huizen beantwoorden aan uw wensen. Wanneer dit zo is kunt u de aanschaf van een huis in Spanje overwegen. Maar dat kunt alleen u bepalen.

Wij helpen u graag bij uw keuze door u de omgeving te laten zien. MedVilla heeft meer dan 10 jaar ervaring. Wij kennen de plaats en de regio door en door. Door u alle aspecten van de Murcia te laten zien helpen wij u bij het maken van een weldoordachte keuze. We nemen u mee naar een aantal villa´s of appartementen waarvan wij denken dat deze aansluiten op uw wensen. U bepaalt zelf of uw droomwoning hiertussen zit.

Contacteer ons voor meer info over Murcia

Neem gerust contact met ons op. Vrijblijvend kijken wij samen of er een match is. Wij gaan vervolgens graag met u in gesprek als eerste stap naar de aankoop van uw droomhuis. Plan uw bezichtigingsreis en ontdek het vastgoed aanbod

Reeds in Spanje? De deur van ons kantoor staat altijd open van maandag tot vrijdag van 10u00 tot 14u00 - Avenida de los Nenúfares s/n, Vivero de Empresas, despacho 9, 03184 Torreviejahttps://goo.gl/maps/2eEZ8gLwnKaVPc7k9

Andere plaatsen in de buurt van Murcia, Spanje

Alicante
Alicante

Torrevieja
Cartagena
Cartagena

Terug naar overzicht Costa Blanca