Nederlandstalige makelaar Costa del Sol

Nederlandse makelaar Costa del Sol - MedVilla is een deskundige Nederlandse makelaar die actief is in het zuiden van Spanje aan de Costa del Sol in regio Malaga – Marbella - Alora.

Uw Nederlandstalige makelaar Costa del Sol toont u een selectie van de meest recente villa's, appartementen, tussenwoningen en penthouses die te koop zijn gezet in en rond kustplaatsen als Marbella, Fuengirola, Mijas en Benalmadena – maar ook in het binnenland in plaatsen als Monda, Alhaurin el Grande en Coin.

Nederlandse makelaar Costa del Sol

Nederlandse makelaar Costa del Sol is een woningportal die is gekoppeld aan de database van Molino Property. Deze database biedt u een keuze uit ruim 20.000 panden en wordt dagelijks bijgewerkt. Met deze website en database vindt u altijd de nieuwste woningen die op de markt zijn gekomen. Klikt u op een appartement, villa of penthouse, dan gaat u automatisch naar de informatiepagina van die woning op de website van Molino Property. Voor meer informatie kunt u het contactformulier op de dezelfde pagina invullen.

Malaga - Marbella – Alora

Nederlandse makelaar Costa del Sol toont u villa’s, finca’s, apartmenten en penthouses die te koop staan aan de Costa del Sol in het zuiden van Spanje in de regio Marbella, Malaga en Alora. Dit is echter slechts een selectie. Als u de woning die u zoekt niet kunt vinden, kunt u altijd contact opnemen met Molino Property voor een zoekopdracht. Klik hier om het online zoekformulier in te vullen. Het enige wat u hoeft te doen, is antwoord geven op 12 eenvoudige vragen. Molino Property zet vervolgens het makelaarsnetwerk in om te vinden wat u zoekt.

Waarom de Costa del Sol volgens uw Nederlandse makelaar Costa del Sol?

De Costa del Sol ofwel de ‘de kust van de zon’ biedt een aangenaam en gezond klimaat, mooie klassieke steden, een prachtig binnenland (Andalusië), brede zandstranden, veel activiteiten voor het hele gezin én is uitstekend bereikbaar. De Costa del Sol ligt op slechts 2,5 vliegen van Amsterdam en de trein brengt u vervolgens binnen 10 tot 30 minuten naar plaatsen als Málaga, Torremolinos, Benalmádena en Fuengirola. Ook het snelwegennet is uitgebreid, waardoor veel plaatsen nog sneller bereikbaar zijn geworden. Meer weten?

Vastgoed te koop via uw Nederlandse makelaar Costa del Sol

Bent u op zoek naar een appartement, penthouse, finca of villa te koop aan de Costa del Sol of in het binnenland van Andalusië? Dan zijn we u als Nederlandse makelaar graag van dienst. U kunt een e-mail sturen of het contactformulier invullen met uw vragen en opmerkingen, maar u kunt ons natuurlijk ook bellen. U krijgt altijd binnen 24 uur antwoord.

Ziet u een woning die u aanspreekt? Aarzel dan niet om uw Nederlandstalige makelaar Costa del Sol te contacteren voor meer informatie of een bezichtiging. We horen graag van u.

De deur van ons kantoor staat altijd open van maandag tot vrijdag van 10u00 tot 14u00 - Avenida de los Nenúfares 0, Vivero de Empresas, despacho 9, 03184 Torrevieja - https://goo.gl/maps/2eEZ8gLwnKaVPc7k9

Wilt u contact opnemen met ons team?

  • U kunt ons rechtstreeks bereiken op 0032 2 342 10 61 vanuit Belgie & 0031 207 45 00 27 vanuit Nederland
  • Gratis via WHATSAPP  0034 688 708 332
  • We zijn eveneens bereikbaar per mail info@medvillaspanje.com
  • Of zelfs door simpelweg het contact formulier in te vullen

Stel gerust uw vraag en geef aan hoe wij u van dienst kunnen zijn. Indien uw vraag een woning betreft, vergeet dan niet de referentie(s) te vermelden of vul het contactformulier in op de pagina van de woning zelf.

MedVilla uw partner voor de begeleiding bij de aankoop van huizen te koop in Spanje alsook appartementen te koop in Spanje

MedVilla - De veilige manier om Spaans vastgoed te kopen is te kopen via een erkende BIV makelaar