Nieuwbouw kopen in Spanje bij de nieuwbouw specialist

Gaat uw voorkeur uit naar naar nieuwbouw kopen in Spanje? Laat u dan informeren door de Nederlandstalige makelaars van MedVillaSpanje.com. Het kopen van een nieuwbouw villa's aan de Costa Blanca is de laatste jaren weer erg in trek.

Het kopen van een nieuwe Villa, appartement of huis begint bij het bekijken van het uitgebreide aanbod nieuwbouwprojecten dat wij te koop hebben staan aan de Costa Blanca Zuid. Wij hebben een samenwerkingsovereenkomst met alle gerenommeerde bouwfirma’s aan de Costa Blanca en kunnen u speciale condities bieden bij aankoop van nieuwbouw in Spanje.

Nieuwbouw kopen in Spanje

Nieuwbouw kopen in Spanje bij dé specialist aan de Costa Blanca

MedVilla Spanje is dé nieuwbouw specialist aan de Costa Blanca en Costa Calida. Door onze inmiddels meer dan 10 jaar ervaring in Spanje kunnen wij u alle nieuwbouwprojecten aanbieden aan de Costa Blanca en Costa Calida. Onze uitgebreide portefeuille nieuwbouw hebben wij geselecteerd op prijs en kwaliteit zodat u uw nieuwe tweede veblijf in Spanje aankoopt tegen de beste condities.

Klik hier voor ons woningaanbod

Bankgarantie bij nieuwbouw kopen in Spanje - hoe zit dat?

Wij verkopen al onze nieuwbouwprojecten met volledige bankgarantie. Besluit u over te gaan de aankoop van een nieuwbouwwoning in Spanje, dan is het belangrijk dat u de aankoop laat begeleiden door een goede immo Costa makelaar. Het verzorgen van de bankwaarborg of bankgarantie is slechts één van de belangrijke details waarop u als woningkoper in Spanje gewezen moet worden als u overweegt een nieuwbouw aan te kopen aan de Costa Blanca.

Bankwaarborg op uw gekochte nieuwbouw woning beschermt uw investering indien de bouwheer of projectontwikkelaar onverhoopt failliet mocht gaan. Zodoende is uw nieuwe woning, appartement of Villa gedurende de bouw verzekerd.

Nieuwbouw kopen in Spanje aan de Costa Blanca

Indien u nieuwbouw wilt kopen in Spanje kunnen wij u verschillende projecten aanbieden in ons werkgebied. Momenteel worden er meerdere nieuwbouwprojecten aan de Costa Blanca gerealiseerd van hoogstaande kwaliteit.

U kunt nieuwbouw kopen in Spanje in o.a. Alicante, Arenales del Sol, Santa Pola, La Marina, Guardamar, La Mata, Torrevieja, Punta Prima, Playa Flamenca, Orihuela Costa, Villamartin en alle bekende, en mindere bekende dorpen en steden aan de Costa Blanca. Via het contactformulier op onze website kunt u een afspraak met ons maken om met ons nieuwbouw appartementen in Spanje te gaan bezichtigen.

Hoge kwaliteit Nieuwbouw kopen in Spanje                                                       

Een voordeel van het kopen van nieuwbouw in Spanje is dat u woning opgeleverd wordt met de nieuwste bouwmaterialen. De kwaliteit van de gebruikte bouwmaterialen in nieuwbouwprojecten is hoogwaardig en de laatste jaren enorm in niveau gestegen. Hierdoor profiteert u van een investering in vastgoed waarvan u vele tientallen jaren plezier kunt hebben.

Wilt u of bent u geintresseerd om nieuwbouw te kopen in Spanje?

Bekijk dan ons gehele aanbod nieuwbouw huizen in Spanje

De deur van ons kantoor staat altijd open van maandag tot vrijdag van 10u00 tot 14u00 - Avenida de los Nenúfares 0, Vivero de Empresas, despacho 9, 03184 Torrevieja - https://goo.gl/maps/2eEZ8gLwnKaVPc7k9

Wilt u contact opnemen met ons team?

  • U kunt ons rechtstreeks bereiken op 0032 2 342 10 61 vanuit Belgie & 0031 207 45 00 27 vanuit Nederland
  • Gratis via WHATSAPP  0034 688 708 332
  • We zijn eveneens bereikbaar per mail info@medvillaspanje.com
  • Of zelfs door simpelweg het contact formulier in te vullen

Stel gerust uw vraag en geef aan hoe wij u van dienst kunnen zijn. Indien uw vraag een woning betreft, vergeet dan niet de referentie(s) te vermelden of vul het contactformulier in op de pagina van de woning zelf.

MedVilla uw partner voor de begeleiding bij de aankoop van huizen te koop in Spanje alsook appartementen te koop in Spanje

MedVilla - De veilige manier om Spaans vastgoed te kopen is te kopen via een erkende BIV makelaar