Over ons, wie of wat is MedVilla

Of u nu een villa of appartement in Spanje wilt kopen, wij beschikken over uitgebreide makelaarsdiensten en services om aan al uw eisen te voldoen. Een eersteklas klantenservice is de kern van ons bedrijf en uiteraard krijgt u persoonlijke aandacht van ons team van meertalige vastgoedprofessionals.

Toegewijd, vriendelijk en van nature vastberaden, al onze teamleden zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun lokale marktkennis, hun ervaring en expertise, en hun vermogen om zich te concentreren op uw wensen en eisen; zodat zij constant de diensten kunnen leveren die u daadwerkelijk nodig heeft. Bij ons sta je van A tot Z in contact met slechts 1 contactpersoon zodat er nooit belangrijke info verloren gaat.

Medvilla team

Waarom kiezen voor MedVilla

MedVilla biedt enkel woningen aan die beschikken over een tienjarige garantieverzekering (we laten dit controleren door MacLegal  advocatenkantoor) ten aanzien van schade veroozaakt door de bouw en constructie in overeenstemming met de Spaanse wet 38/99 van 5 november 1999 inzake de afstemming van bouwwerken (Spaanse afkorting: LOE). Lees er alles over in onze juridisch advies pagina

Enkele slimme redenen waarom klanten kiezen voor MedVilla

  • NIEUWBOUW SPECIALIST - MedVilla is reeds vele jaren actief als Nederlandstalige immo makelaar in Spanje en heeft steeds als één van de eerste toegang tot alle nieuwbouw woningen.
  • TIJDBESPAREND - Door onze grondige kennis van de immo markt vermijdt u tijdsverlies & frustraties.
  • KOSTENLOOS - Onze professionele begeleiding tijdens uw zoektocht aan één van de costa´s kost u als koper helemaal niets.
  • MEDVILLA-CLUB - Als MedVilla-klant wordt u lid van de exclusieve MedVilla-Club, een serviceclub voor Nederlandstalige levensgenieters

Wie zijn we?

MedVilla verkoopt vastgoed aan Costa Blanca, Costa Cálida, Costa de Almeria & Costa del Sol. En dit aan levensgenieters. Mensen zoals u en ik, die behalve in vastgoed ook in zichzelf willen investeren en genieten van het zonnige leven.

Het aanbod is breed en verrassingen vallen niet helemaal uit te sluiten. Wie een droomplek onder de Spaanse zon zoekt, gaat dus best in zee met een betrouwbare partner.

De MedVilla experten kennen de markt, haar wetten en haar regels. Wij laten niets aan het toeval over, analyseren elk dossier met noordelijke nuchterheid. En als we samen met u rond de tafel zitten, spreken we – letterlijk en figuurlijk – uw eigen taal.

MedVilla, meer dan een makelaarskantoor

Maar er is meer. Uit eigen ervaring weten we dat het voor nieuwkomers niet makkelijk is om een lokale vriendenkring op te bouwen. Met de MedVilla-club & het MedVilla-ambassadeursprogramma doen we daar wat aan. Bekijk het gerust als een serviceclub voor levensgenieters. Een club waar u als MedVilla-klant natuurlijk meteen lid van wordt.

Nieuwsgierig? Aarzel niet, contacteer ons vandaag nog

Ontdek ons 11-stappenplan voor de aankoop van uw droomhuis

Medvilla Spanje - Rudi Slabbinck

Rudi Slabbinck

CEO & erkend API makelaar (00592)
Talen
en icon es icon fr icon nl icon
Medvilla Spanje - Conny Develter

Conny Develter

Medeoprichter - Klantenservice
Talen
en icon nl icon
Medvilla Spanje - Steffi Vanhegen

Steffi Vanhegen

Kantoor manager
Talen
en icon nl icon
Estoy de acuerdo

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Para obtener más información aquí.