Orihuela-Costa - Huizen en appartementen te koop

Wonen in Orihuela-Costa

Orihuela-Costa is een kustgebied en tevens een deelgemeente binnen de gemeente Orihuela aan de Costa Blanca in de provincie Alicante. Aan de Spaanse oostkust ter hoogte van de stad Orihuela, die zelf 20 km landinwaarts ligt, bevindt zich het kustgebied van de gemeente. Bekijk ons woning aanbodDit kustgebied heet Orihuela-Costa en is een deelgemeente.. De kustlijn strekt zich uit over een lengte van 16 km en grenst in het noorden aan de havenstad Torrevieja en in het zuiden aan de autonome regio Murcia. 

Meer over Orihuela-Costa

Er bevinden zich 57 urbanisaties, 4 golfbanen en 2 jachthavens. De regio staat internationaal bekend om zijn playas met witte zandstranden en helder water, kreken (calas), die worden afgewisseld door hoge steile kliffen (acantilados). Diverse stranden zijn onderscheiden met de Blauwe Vlag. Mooie zandstranden van het gebied vinden we terug in Punta PrimaPlaya Flamenca, La ZeniaCabo RoigCampoamorMil Palmeras.

Orihuela-Costa Orihuela-Costa golf

Hoe helpen wij u bij de aankoop van uw droomhuis in Orihuela-Costa

In Orihuela-Costa is voor ieder wat wils te vinden. Overweegt u een vakantiehuis, appartement of villa te kopen? Dan is de kans groot dat deze stad u zullen bevallen. Wellicht een groot aantal huizen beantwoorden aan uw wensen. Wanneer dit zo is kunt u de aanschaf van een huis in Spanje overwegen. Maar dat kunt alleen u bepalen.

Wij helpen u graag bij uw keuze door u Orihuela-Costa en omgeving te laten zien. MedVilla heeft meer dan 10 jaar ervaring. Wij kennen de plaats en de omgeving door en door. Door u alle aspecten van de regio te laten zien helpen wij u bij het maken van een weldoordachte keuze. We nemen u mee naar een aantal villa´s of appartementen waarvan wij denken dat deze aansluiten op uw wensen. U bepaalt zelf of uw droomwoning hiertussen zit.

Contacteer ons voor meer info over Orihuela-Costa

Neem gerust contact met ons op. Vrijblijvend kijken wij samen of er een match is. Wij gaan vervolgens graag met u in gesprek als eerste stap naar de aankoop van uw droomhuis. Plan uw bezichtigingsreis en ontdek het vastgoed aanbod

Reeds in Spanje? De deur van ons kantoor staat altijd open van maandag tot vrijdag van 10u00 tot 14u00 - Avenida de los Nenúfares s/n, Vivero de Empresas, despacho 9, 03184 Torreviejahttps://goo.gl/maps/2eEZ8gLwnKaVPc7k9

Andere plaatsen in de buurt van Orihuela-Costa, Spanje


Torrevieja

La Zenia
Benijofar
Benijofar

Terug naar overzicht Costa Blanca