Pilar de la Horadada - Huizen en appartementen te koop

Wonen in Pilar de la Horadada

Pilar de la Horadada is een Spaanse gemeente en district aan de Costa Blanca. Het is gelegen in het zuidoosten einde van Spanje. Het is gelegen op een afstand van 66km van Alicante. De regionale grens van Valencia ligt op een afstand van 1 km van de stad Bekijk ons woning aanbod

Meer over Pilar de la Horadada

Pilar de la Horadada is de meest zuidelijk gelegen gemeente van de Costa Blanca. De naam komt van de oude wachttoren, “Torre Horadada”, die direct aan de kust is gelegen. Tijdens de herovering van Spanje werden er tal van dit soort torens langs de kust gebouwd. Deze moesten bescherming bieden tegens indringers vanuit de Middellandse Zee.

Één van deze torens is “Torre Horadada”. De toren dankt zijn naam aan het centrale gat dat van boven tot onder geboord (horadar) is en communicatie tussen de verschillende verdiepingen mogelijk maakt. Tot 1986 was Pilar de la Horadada onderdeel van de gemeente Orihuela maar is nu uitgegroeid tot een gemeente met ongeveer 20.000 inwoners. Hier vindt u alle faciliteiten die u nodig heeft; winkels, banken, scholen, medische voorzieningen, weekmarkten en restaurants.

Ook is er een uitgebreid netwerk met meer dan 40km aan fietspaden die het centrum van het dorp verbinden met aan aan kant kustplaatsjes als Mil Palmeras en Torre de la Horadada en aan de andere kant Lo Romero Golf en Campo Verde.

Pilar de la Horadada Pilar de la Horadada wandelafstand zee

Hoe helpen wij u bij de aankoop van uw droomhuis in Pilar de la Horadada

In Pilar de la Horadada is voor ieder wat wils te vinden. Overweegt u een vakantiehuis, appartement of villa in Pilar de la Horadada te kopen? Dan is de kans groot dat deze stad u zullen bevallen. Wellicht een groot aantal huizen beantwoorden aan uw wensen. Wanneer dit zo is kunt u de aanschaf van een huis in Spanje overwegen. Maar dat kunt alleen u bepalen.

Wij helpen u graag bij uw keuze door u Pilar de la Horadada en omgeving te laten zien. MedVilla heeft meer dan 10 jaar ervaring. Wij kennen de plaats en de omgeving door en door. Door u alle aspecten van de regio te laten zien helpen wij u bij het maken van een weldoordachte keuze. We nemen u mee naar een aantal villa´s of appartementen waarvan wij denken dat deze aansluiten op uw wensen. U bepaalt zelf of uw droomwoning hiertussen zit.

Contacteer ons voor meer info over Pilar de la Horadada

Neem gerust contact met ons op. Vrijblijvend kijken wij samen of er een match is. Wij gaan vervolgens graag met u in gesprek als eerste stap naar de aankoop van uw droomhuis. Plan uw bezichtigingsreis en ontdek het vastgoed aanbod

Reeds in Spanje? De deur van ons kantoor staat altijd open van maandag tot vrijdag van 10u00 tot 14u00 - Avenida de los Nenúfares s/n, Vivero de Empresas, despacho 9, 03184 Torreviejahttps://goo.gl/maps/2eEZ8gLwnKaVPc7k9

Andere plaatsen in de buurt van Pilar de la Horadada, Spanje

Torre de la Horadada
Torre de la Horadada
Mil Palmeras
Mil Palmeras
Campoamor
Campoamor

Terug naar overzicht Costa Blanca

Estoy de acuerdo

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Para obtener más información aquí.