Playa Honda - Huizen en appartementen te koop

Wonen in Playa Honda

Playa Honda is een kleine urbanisatie aan het strand van de Mar Menor, een lagune in het zuidoosten van de regio van Murcia in Spanje. De lagune is gescheiden van de Middellandse Zee door een strook land, La Manga del Mar Menor genaamd, die 21 km lang is.Bekijk ons woning aanbod

Meer over Playa Honda

Aan de één kant grenst de urbanisatie aan een beschermt natuurreservaat met zoutmeren en vele soorten vogels. De natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen, want ook het grote natuur reservaat Calblanque is op een steenworp afstand gelegen.

Andere andere zijde ligt een grote camping waar veel mensen komen om te overwinteren. De meeste Spaanse huiseigenaren brengen hier de weekenden en de zomermaanden door. Deze mix van nationaliteiten maakt dat er het gehele jaar door een gemoedelijke sfeer heerst.

Playa Honda Playa Honda Murcia

Hoe helpen wij u bij de aankoop van uw droomhuis in Playa Honda

In Playa Honda is voor ieder wat wils te vinden. Overweegt u een vakantiehuis, appartement of villa in Playa Honda te kopen? Dan is de kans groot dat deze stad u zullen bevallen. Wellicht een groot aantal huizen beantwoorden aan uw wensen. Wanneer dit zo is kunt u de aanschaf van een huis in Spanje overwegen. Maar dat kunt alleen u bepalen.

Wij helpen u graag bij uw keuze door u Playa Honda en omgeving te laten zien. MedVilla heeft meer dan 10 jaar ervaring. Wij kennen de plaats en de omgeving door en door. Door u alle aspecten van de regio te laten zien helpen wij u bij het maken van een weldoordachte keuze. We nemen u mee naar een aantal villa´s of appartementen waarvan wij denken dat deze aansluiten op uw wensen. U bepaalt zelf of uw droomwoning hiertussen zit.

Contacteer ons voor meer info over Playa Honda

Neem gerust contact met ons op. Vrijblijvend kijken wij samen of er een match is. Wij gaan vervolgens graag met u in gesprek als eerste stap naar de aankoop van uw droomhuis. Plan uw bezichtigingsreis en ontdek het vastgoed aanbod

Reeds in Spanje? De deur van ons kantoor staat altijd open van maandag tot vrijdag van 10u00 tot 14u00 - Avenida de los Nenúfares s/n, Vivero de Empresas, despacho 9, 03184 Torreviejahttps://goo.gl/maps/2eEZ8gLwnKaVPc7k9

Andere plaatsen in de buurt van Playa Honda, spanje

Santiago de la Ribera
Santiago de la Ribera
San Pedro del Pinatar
San Pedro del Pinatar

Cartagena

Terug naar overzicht Costa Calida

Estoy de acuerdo

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Para obtener más información aquí.