Programma 3 daagse bezichtigingsreis

Al onze bezichtigingen zijn anders en worden volledig op maat voor u verzorgd. Zo blijft het voor ons ook altijd weer leuk omdat elke bezichtiging weer anders is. Andere mensen, andere wensen...wij passen ons aan! Ons objectief? U helpen om uw droomwoning te vinden!

Zo kan een bezichtigingstrip er uitzien:

Onze programma’s blijven echter zeer flexibel om de bezoeken bij te sturen volgens uw indrukken. Het aantal kan dus erg variëren in functie van uw reacties en wensen. UIteraard zijn meer of minder dagen ook mogelijk.

Medvilla bezichtigingen

De eerste dag:

We halen u op van de luchthaven en laten u een groot deel van de omgeving zien – dat is ten slotte het meest belangrijk, u moet zich er THUIS voelen.

Onderweg gebruiken we ergens, afhankelijk van de route, een lunch of echte Spaanse tapas.

Natuurlijk komen we ook langs meerdere van de woningen  die op papier uw voorkeur hadden en die kunnen we desgewenst uiteraard ook bezoeken. 

Na een dag vol indrukken brengen wij u naar het hotel, praten nog even na en daarna kunt u dan relaxen.

 

Villa zeezicht bezoeken Spanje

De tweede dag:

Die plannen wij eigenlijk altijd pas na afloop van de eerste dag. Wij luisteren naar uw reacties en opmerkingen en daarop passen wij onze route aan. In ieder geval past hier ook weer een stuk omgeving in – en natuurlijk weer inclusief een lunch. We bezoeken de projecten en woningen die uw uiteindelijke voorkeur genieten.

Heeft u een sterke voorkeur voor een bepaalde woning, dan diepen wij ook de omgeving waar de woning staat nog wat verder uit….sfeer van het dorp of stadje, en de afstanden tot de winkels, restaurants, banken, golfbanen, de vele stranden en strandjes, etc.

Tevens nemen we het gehele koopproces door en waar u allemaal rekening mee dient te houden. Afhankelijk van uw wensen past in dit bezoek eventueel ook een bezoek aan een advocaat of een bank.

 

Programma bezichtigingsreis Spanje

De derde dag:

Uiteraard hopen wij dat u tijdens die 3 dagen de woning van uw dromen heeft gevonden... en dat is gelukkig vaak zo ;-)

U kunt dan alles direct al ter plaatse regelen en een aanbetaling doen, maar wilt u eerst terug naar huis en daar alles regelen dan kan dat natuurlijk ook.

Bij de meeste bouwers kunnen wij regelen dat, als u een bepaalde woning graag wilt hebben, de aanbetaling gedaan kan worden als u terug bent in België of Nederland.

Na uw zonnig verblijf in Spanje en een goede indruk van omgeving en de woningen, brengen wij u naar de luchthaven.... meestal als gelukkige eigenaar van een droomwoning onder de zon.

 

Ter informatie:

In Spanje is het bijna nooit mogelijk om een vrijblijvende optie te krijgen, dat is de algemene regel. De verkoop gaat snel en er zijn agenten verdeeld over heel Europa die dezelfde projecten aanbieden.

Een woning definitief van de markt halen vraagt een betaalde (niet meer terug te vorderen) optie. Het bedrag is per promotor verschillend, en varieert tussen de € 3.000 en € 6.000. 

Indien financiering van een bank nodig is, moet u de mogelijkheden bekeken hebben met uw bank in uw land vooraleer u het inspectiebezoek aanvat. Wanneer de financiering in Spanje gebeurt, moet dat vooraf besproken worden met MedVilla. 

We kunnen u iedere vastgoed project laten zien, staat een project niet op onze site, laat het ons weten en we regelen eveneens het bezoek.

>> Ja ik wil meer info en boek graag mijn PREMIUM TRIP voor 399€ pp 

 

Estoy de acuerdo

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Para obtener más información aquí.