Puerto de Mazarrón - Huizen en appartementen te koop

Wonen in Puerto de Mazarrón

Puerto de Mazarrón behoort tot Mazarrón, een stad en gemeente aan de Spaanse zuidoostkust, in de provincie Murcia (Costa Calida). De gemeente bestaat uit het landinwaarts gelegen Mazarrón, de nieuwe plaats Camposol, de haven- en badplaats Puerto de Mazarrón, Bolnuevo en een aantal kleinere kernen zoals Country Club en Camposol

Bekijk ons woning aanbod

Puerto de Mazarrón heeft een indrukwekkende kustlijn van 35 kilometer met ongerepte stranden en baaien en is ook een toevluchtsoord voor duikers. De stranden van Puerto de Mazarrón zijn onder andere Playa Cabezo de Pelea, Playa de las Capas, Playa de Ballenato, Playa de Percheles, Playa de las Minas, Playa Parazuelos en Puntas de Calnegre.

Meer over Puerto de Mazarrón

Puerto de Mazarrón dateert uit het Carthaagse tijdperk van de geschiedenis en heeft een bevolking van vijfendertigduizend inwoners en heeft een zeer goede toeristische infrastructuur met hotelkamers, villa's en appartementen te huur evenals restaurants, bars en nachtclubs.

De Puerto de Mazarrón wordt beschut door de uitlopers van de Sierra de la Almenera en is gezegend met een mediterraan klimaat met meer dan driehonderd dagen jaarlijkse zon en milde winters.

Puerto de Mazarron Puerto de Mazarron strand

Hoe helpen wij u bij de aankoop van uw droomhuis in Puerto de Mazarrón

In Puerto de Mazarrón is voor ieder wat wils te vinden. Overweegt u een vakantiehuis, appartement of villa in Puerto de Mazarrón te kopen? Dan is de kans groot dat deze stad u zullen bevallen. Wellicht een groot aantal huizen beantwoorden aan uw wensen. Wanneer dit zo is kunt u de aanschaf van een huis in Spanje overwegen. Maar dat kunt alleen u bepalen.

Wij helpen u graag bij uw keuze door u Puerto de Mazarrón en omgeving te laten zien. MedVilla heeft meer dan 10 jaar ervaring. Wij kennen de plaats en de omgeving door en door. Door u alle aspecten van de regio te laten zien helpen wij u bij het maken van een weldoordachte keuze. We nemen u mee naar een aantal villa´s of appartementen waarvan wij denken dat deze aansluiten op uw wensen. U bepaalt zelf of uw droomwoning hiertussen zit.

Contacteer ons voor meer info over Puerto de Mazarrón

Neem gerust contact met ons op. Vrijblijvend kijken wij samen of er een match is. Wij gaan vervolgens graag met u in gesprek als eerste stap naar de aankoop van uw droomhuis. Plan uw bezichtigingsreis en ontdek het vastgoed aanbod

Reeds in Spanje? De deur van ons kantoor staat altijd open van maandag tot vrijdag van 10u00 tot 14u00 - Avenida de los Nenúfares s/n, Vivero de Empresas, despacho 9, 03184 Torreviejahttps://goo.gl/maps/2eEZ8gLwnKaVPc7k9

Andere plaatsen in de buurt van Puerto de Mazarrón, Spanje

Vera
Vera
Mojacar
Mojacar

Cartagena

Terug naar overzicht Costa Calida

Estoy de acuerdo

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Para obtener más información aquí.