Rojales - Huizen en appartementen te koop

Wonen in Rojales

Rojales is een gemeente in de Spaanse provincie Alicante. Rojales ligt vlak bij de CV920 tussen Guardamar del Segura en Orihuela en is ongeveer 35 minuten rijden van de luchthaven Alicante en 30 minuten rijden van Murcia (Corvera) luchthaven. Het dorp is gelegen in het binnenland in de buurt van Ciudad Quesada aan de zuidelijke Costa Blanca van Spanje.Bekijk ons woning aanbod

Meer over Rojales

Rojales bevindt zich op ongeveer 7 km van de prachtige stranden en parken van Guardamar del Segura. Het dorp is door de omringende urbanisaties de afgelopen jaren uitgegroeid tot een gemeente met ongeveer 20.000 inwoners.

Rojales is op verschillende vlakken zeer intressant, Rojales biedt aan een ieder jong of oud goede voorzieningen. Er is een gemeentelijke sporthal, theater, aquapark, een zeer mooi natuurgebied (El Recorall) waar je gratis gebruik kan maken van overdekte BBQ´s inclusief stromend water, een 18-holes golfbaan (La Marquesa) waar regelmatig gezellige wedstrijden worden gehouden, mensen van "all over the world" komen naar Rojales om weekendjes te golfen, voor de beginners is er ook genoeg te doen.

Naast deze mooie plek onder de zon kunnen ook de liefhebbers voor de omliggende plaatsen zoals Benijófar, Daya Vieja , Daya Nueva, Elche, en Alicante en veel andere plekken hun hart ophalen.

Rojales is een typisch landbouwdorp waardoor de rivier Segura (Rio Segura) stroomt, omdat er weinig regen valt per jaar zal deze Rio vaak nagenoeg droog staan.

Rojales Rojales grotten

Boodschappen in Rojales

Supermarkten, Nederlandse bakker, Nederlandse slager, barretjes, restaurants, kapsalons is allemaal op loopafstand zoals ook de eerste hulp bij ongevallen (Medico Centre). Voor de jongeren onder ons is er een discostraat met verschillende disco´s en barretjes.

Hoe helpen wij u bij de aankoop van uw droomhuis in Rojales

In Rojales is voor ieder wat wils te vinden. Overweegt u een vakantiehuis, appartement of villa in Rojales te kopen? Dan is de kans groot dat deze stad u zullen bevallen. Wellicht een groot aantal huizen beantwoorden aan uw wensen. Wanneer dit zo is kunt u de aanschaf van een huis in Spanje overwegen. Maar dat kunt alleen u bepalen.

Wij helpen u graag bij uw keuze door u Rojales en omgeving te laten zien. MedVilla heeft meer dan 10 jaar ervaring. Wij kennen de plaats en de omgeving door en door. Door u alle aspecten van de regio te laten zien helpen wij u bij het maken van een weldoordachte keuze. We nemen u mee naar een aantal villa´s of appartementen waarvan wij denken dat deze aansluiten op uw wensen. U bepaalt zelf of uw droomwoning hiertussen zit.

Contacteer ons voor meer info over Rojales

Neem gerust contact met ons op. Vrijblijvend kijken wij samen of er een match is. Wij gaan vervolgens graag met u in gesprek als eerste stap naar de aankoop van uw droomhuis. Plan uw bezichtigingsreis en ontdek het vastgoed aanbod

Reeds in Spanje? De deur van ons kantoor staat altijd open van maandag tot vrijdag van 10u00 tot 14u00 - Avenida de los Nenúfares s/n, Vivero de Empresas, despacho 9, 03184 Torreviejahttps://goo.gl/maps/2eEZ8gLwnKaVPc7k9

Andere plaatsen in de buurt van Rojales, Spanje

Torrevieja
Torrevieja
Guardamar
Guardamar
Elche
Elche

Terug naar overzicht Costa Blanca