Wordt MedVilla Premium Partner in Vlaanderen

MedVilla Spanje is bezig met haar netwerk uit te breiden in heel Europa en zoekt professionele organisaties voor agentschap in België of Nederland, MedVilla is de ideale vastgoedtool voor de erkende makelaars die op de meest eenvoudige wijze Spaans vastgoed wil verkopen. 

Bij MedVilla Spanje geloven wij dat we het effectiefst zijn wanneer wij onze inspanningen bundelen. Daarom werken we graag met gelijkgestemde professionele bedrijven met een goede reputatie en marktkennis hetzij lokaal of in het buitenland. We vertegenwoordigen enkele van de grootste projectontwikkelaars in heel Spanje. Dus als u klanten hebt die geïnteresseerd zijn in deze huizen of u wilt uw huidige portefeuille uitbreiden, waarom niet samenwerken met ons? Als we samenwerken zul je direct toegang hebben tot onze brede selectie aan huizen. Door samen te werken op deze manier zijn we niet alleen in staat om efficiënter en effectiever te werken, maar kunnen we een betere service bieden aan onze klanten. Wij zijn altijd op zoek naar goede bedrijven om mee samen te werken, om ons internationale netwerk van agentschappen uit te breiden. In ruil daarvoor biedt MedVilla Spanje een professionele structuur die zorgt voor een duidelijke, soepele samenwerking en veel aantrekkelijke huizen en projecten langs de Spaanse kust.

Weet dat er voorgaande jaren meer dan 3.500 belgen & 4000 nederlanders (per jaar) een eigendom hebben gekocht in Spanje! De kandidaat koper is wellicht ook in uw buurt en daarom zijn wij nog op zoek naar een aantal Premium Partners. Wij voorzien uw kantoor van aanbod aan de verschillend costa's, commerciële support, online en offline marketing, organisatie van uw infoavonden, magazine en zoveel meer... Daarbij staan wij voor de beste kwaliteit en kijken we nauwlettend toe op het naleven van onze standaardwaarden nl, vertrouwen, eerlijkheid en kwaliteit.

Interesse om Premium Partner te worden? Hou je ook van een win-win samenwerking? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

De deur van ons kantoor staat altijd open van maandag tot vrijdag van 10u00 tot 14u00 - Avenida de los Nenúfares 0, Vivero de Empresas, despacho 9, 03184 Torreviejahttps://goo.gl/maps/2eEZ8gLwnKaVPc7k9