San Juan de los Terreros - Huizen en appartementen te koop

Wonen in San Juan de los Terreros

San Juan de los Terreros is een Spaanse stad en district die behoort tot de gemeente Pulpí, in de provincie Almería. Het staat bekend om zijn prachtige stranden, het laatste strand in Andalusië daar de volgende stad Águilas in het noorden reeds de eerste kustplaats in de regio Murcia is.Bekijk ons woning aanbod

Meer over San Juan de los Terreros

San Juan de los Terreros is een schilderachtig kustplaatsje in de zuidoostelijke hoek van Spanje, met name op de grens tussen de regio Almeria en Murcia. Het is algemeen bekend om zijn adembenemende ongerepte stranden, kristalhelder water en zandige baaien.

Hoewel verschillende jaren van ontwikkeling in het gebied waren gemaakt om de toenemende populariteit van het toerisme op te vangen, slaagde San Juan de los Terreros erin zijn oude Andalusische sfeer en uitstraling te behouden.

Het is nu een favoriete bestemming onder gezinnen en koppels die op zoek zijn naar die perfecte strandvakantie in de zuidelijke regio van Spanje. San Juan de los Terreros beschikt over een aantal gezellige bars en restaurants die traditionele Spaanse tapas en een dagmenu serveren. U kunt eenvoudig genieten van een exotische cocktail terwijl u uitkijkt over de Middellandse Zee vanuit een van de vele strandbars in de omgeving of u kunt genieten van een traditionele Spaanse keuken terwijl u geniet van het gezelschap van familieleden en vrienden.

San Juan de los Terreros is een toplocatie voor nieuwbouw appartementen en nieuwbouw villa´s. San juan de los Terreros trekt veel mensen die in een echte Spaanse omgeving willen wonen of hun vakantie willen doorbrengen.

San Juan de los Terreros San Juan de los Terreros Almeria

Klimaat in San Juan de los Terreros

De gemiddelde temperatuur in San Juan De Los Terreros ligt altijd nog een stukje hoger dan het Spaanse gemiddelde, terwijl het er over het algemeen ook wat minder regent. Met gemiddelden van zo’n 12 graden in de wintermaanden tot een aangename 25 graden in hoogzomer heeft het dorpje het ideale klimaat voor wie het graag een beetje warmer heeft. De gemiddelde neerslag schommelt van zo’n 30 millimeter in de wintermaanden, tot helemaal niks in de zomer.

Bovendien heeft San Juan De Los Terreros een hoog aantal zonuren. Van 5 in de diepste wintermaanden tot 11 uur per dag in de zomer. Dit in combinatie met het microklimaat – met dank aan de gunstige ligging tussen de Middellandse Zee en de bergen – maakt dat het in San Juan De Los Terreros het hele jaar door bijzonder aangenaam toeven is. Omwille van dit klimaat kopen steeds meer Noord-Europeanen een tweede optrekje in deze omgeving.

Hoe helpen wij u bij de aankoop van uw droomhuis in San Juan de los Terreros

In San Juan de los Terreros is voor ieder wat wils te vinden. Overweegt u een vakantiehuis, appartement of villa in San Juan de los Terreros te kopen? Dan is de kans groot dat deze stad u zullen bevallen. Wellicht een groot aantal huizen beantwoorden aan uw wensen. Wanneer dit zo is kunt u de aanschaf van een huis in Spanje overwegen. Maar dat kunt alleen u bepalen.

Wij helpen u graag bij uw keuze door u San Juan de los Terreros en omgeving te laten zien. MedVilla heeft meer dan 10 jaar ervaring. Wij kennen de plaats en de omgeving door en door. Door u alle aspecten van de regio te laten zien helpen wij u bij het maken van een weldoordachte keuze. We nemen u mee naar een aantal villa´s of appartementen waarvan wij denken dat deze aansluiten op uw wensen. U bepaalt zelf of uw droomwoning hiertussen zit.

Contacteer ons voor meer info over San Juan de los Terreros

Neem gerust contact met ons op. Vrijblijvend kijken wij samen of er een match is. Wij gaan vervolgens graag met u in gesprek als eerste stap naar de aankoop van uw droomhuis.

Reeds in Spanje? U kunt ons komen bezoeken op ons kantoor van maandag tot vrijdag van 10u00 tot 14u00 - Avenida de los Nenúfares s/n, Vivero de Empresas, despacho 9, 03184 Torreviejahttps://goo.gl/maps/2eEZ8gLwnKaVPc7k9

Andere plaatsen in de buurt van San Juan de los Terreros, Spanje

Aguilas
Aguilas
Vera
Vera
Mar de Pulpi
Mar de Pulpi

Terug naar overzicht Costa de Almeria