San Miguel de Salinas - Huizen en appartementen te koop

Wonen in San Miguel de Salinas

San Miguel de Salinas is een gemeente in de Spaanse provincie Alicante aan de Costa Blanca zuid in de regio Valencia. San Miguel de Salinas ligt ongeveer op 8 km van de stranden van de Middellandse Zee.  Bekijk ons woning aanbod

Meer over San Miguel de Salinas

San Miguel de Salinas is een van die schilderachtige traditionele Spaanse dorpjes die net in het binnenland liggen van de zuidelijke Costa Blanca in Spanje. Deze charmante gemeente telt veel residenten, waardoor er het ganse jaar activiteit is. Echter heeft het een uitgesproken Spaans karakter, zeker het verkennen waard!

San Miguel de Salinas is geliefd bij expats, die er voor gekozen hebben om niet te verbijven in de drukke toeristische oorden aan de kust zoals Torrevieja en Guardamar del Segura.

Aangezien San Miguel de Salinas landinwaarts is gelegen, beschikt deze gemeente niet over een strand. Maar de populaire zandstranden van Orihuela Costa zijn op slechts enkele minuten rijden.: Torrevieja, Playa Flamenca en La Zenia, bereikt u na minder dan tien minuten rijden met de auto. De Laguna Salada Torrevieja (zoutmeer) is ideaal voor wandeltochten en om vogels te kijken en dat op slechts vijf minuten rijden met de auto.

San Miguel de Salinas San Miguel de Salinas Orihuela costa

Hoe helpen wij u bij de aankoop van uw droomhuis in San Miguel de Salinas

In San Miguel de Salinas is voor ieder wat wils te vinden. Overweegt u een vakantiehuis, appartement of villa in San Miguel de Salinas te kopen? Dan is de kans groot dat deze stad u zullen bevallen. Wellicht een groot aantal huizen beantwoorden aan uw wensen. Wanneer dit zo is kunt u de aanschaf van een huis in Spanje overwegen. Maar dat kunt alleen u bepalen.

Wij helpen u graag bij uw keuze door u San Miguel de Salinas en omgeving te laten zien. MedVilla heeft meer dan 10 jaar ervaring. Wij kennen de plaats en de omgeving door en door. Door u alle aspecten van de regio te laten zien helpen wij u bij het maken van een weldoordachte keuze. We nemen u mee naar een aantal villa´s of appartementen waarvan wij denken dat deze aansluiten op uw wensen. U bepaalt zelf of uw droomwoning hiertussen zit.

Contacteer ons voor meer info over San Miguel de Salinas

Neem gerust contact met ons op. Vrijblijvend kijken wij samen of er een match is. Wij gaan vervolgens graag met u in gesprek als eerste stap naar de aankoop van uw droomhuis. Plan uw bezichtigingsreis en ontdek het vastgoed aanbod

Reeds in Spanje? De deur van ons kantoor staat altijd open van maandag tot vrijdag van 10u00 tot 14u00 - Avenida de los Nenúfares s/n, Vivero de Empresas, despacho 9, 03184 Torreviejahttps://goo.gl/maps/2eEZ8gLwnKaVPc7k9

Andere plaatsen in de buurt van San Miguel de Salinas, Spanje

Torrevieja
Torrevieja
Guardamar
Guardamar
Elche
Elche

Terug naar overzicht Costa Blanca

Estoy de acuerdo

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Para obtener más información aquí.