Santa Pola - Huizen en appartementen te koop

Wonen in Santa Pola

Santa Pola is een gemeente in de Spaanse provincie Alicante aan de Costa Blanca zuid in de regio Valencia. Santa Pola, van oorsprong een vissersplaats, ligt in een prachtige en beschermde baai, omringd door de warme wateren van de Middellandse Zee. Een zeegaande traditie, zandstranden, mediterrane klimaat en natuurlijke rijkdommen komen hier samenBekijk ons woning aanbod

Meer over Santa Pola

In Santa Pola ligt een mooie boulevard tot aan de haven. Aan deze boulevard zijn vele winkels, cafés en restaurants te vinden.  Even naar het noorden vindt u de kustplaats Gran Alacant, een rustige woonomgeving met weinig verkeer. De huizen zijn gebouwd in een groene zone boven de zeespiegel, tussen het gebergte en het strand van Carabasí, en bieden daardoor prachtige uitzichten over de kust.

De kuststrook in deze regio is zeer afwisselend; fraaie rotsachtige kliffen, prachtig beschutte baaien, langgerekte zandstranden en een fossiel rif. Het mooiste strand is Playa de Carabassi ten noorden van Santa Pola. Het strand is omgeven door duinen, zoutpannen en moerasland en is populair bij gezinnen omdat het strand langzaam in zee afloopt.

In deze regio zijn diverse kleine winkelcentra. Een groot winkelcentrum is gevestigd aan de CV-92 (voorheen N332), aan de rand van Gran Alacant. De weekmarkt is hier op donderdag en in het aangrenzende dorp Santa Pola elke maandag en zaterdag.

De grote stad Elche ligt op ongeveer 20 kilometer afstand.

Santa Pola Santa Pola kasteel

Klimaat in Santa Pola

Door het mediterrane klimaat heeft Santa Pola een ideale temperatuur, met gemiddelden van wel 25°C in augustus en slechts 12°C in januari. Het grootste deel van het jaar lijkt het op weer op dat van de lente. Dit deel van de Costa Blanca is door de Wereldgezondheidsorganisatie uitgeroepen tot het meest gezonde gebied ter wereld. De gemiddelde jaartemperatuur is er 20 graden en het is daarom niet verwonderlijk dat veel mensen hier een tweede huis kopen.

Hoe helpen wij u bij de aankoop van uw droomhuis in Guardamar del Segura

In Santa Pola is voor ieder wat wils te vinden. Overweegt u een vakantiehuis, appartement of villa in Santa Pola te kopen? Dan is de kans groot dat deze stad u zullen bevallen. Wellicht een groot aantal huizen beantwoorden aan uw wensen. Wanneer dit zo is kunt u de aanschaf van een huis in Spanje overwegen. Maar dat kunt alleen u bepalen.

Wij helpen u graag bij uw keuze door u Santa Pola en omgeving te laten zien. MedVilla heeft meer dan 10 jaar ervaring. Wij kennen de plaats en de omgeving door en door. Door u alle aspecten van de regio te laten zien helpen wij u bij het maken van een weldoordachte keuze. We nemen u mee naar een aantal villa´s of appartementen waarvan wij denken dat deze aansluiten op uw wensen. U bepaalt zelf of uw droomwoning hiertussen zit.

Contacteer ons voor meer info over Santa Pola

Neem gerust contact met ons op. Vrijblijvend kijken wij samen of er een match is. Wij gaan vervolgens graag met u in gesprek als eerste stap naar de aankoop van uw droomhuis. Plan uw bezichtigingsreis en ontdek het vastgoed aanbod

Reeds in Spanje? De deur van ons kantoor staat altijd open van maandag tot vrijdag van 10u00 tot 14u00 - Avenida de los Nenúfares s/n, Vivero de Empresas, despacho 9, 03184 Torreviejahttps://goo.gl/maps/2eEZ8gLwnKaVPc7k9

Andere plaatsen in de buurt van Santa Pola, Spanje

Torrevieja
Torrevieja
Elche
Elche
Alicante
Alicante

Terug naar overzicht Costa Blanca