Second home in Spanje - Vakantiewoning Spanje kopen

Op zoek naar een Second Home in Spanje dan ben je bij MedVilla, de erkende Nederlandstalige makelaar voor Spaans vastgoed aan het juiste adres. Als u op zoek bent naar immo in Spanje als tweede verblijf of een goede investering, Second Home Spanjeheeft u zeker en vast een aantal vragen. Wij beantwoorden die graag en doen meer.

Vlaamse begeleiding bij aankoop Second Home in Spanje

Het is natuurlijk wel zo makkelijk dat u zich kunt uitdrukken in uw eigen taal bij het nemen van zo’n belangrijke beslissing als de aankoop van een huis in Spanje. Hierdoor voelt u zich net iets comfortabeler en glippen details niet door uw vingers.

Wat is er mooier als u kan zeggen, ik ga deze zomer naar mijn tweede huis in Spanje of ik ga naar mijn Second Home in Spanje. Second home in Spanje klinkt natuurlijk chiquer en internationaler. Vandaar natuurlijk ook dat de belangrijkste beurzen in Gent, Munchen, Antwerpen, Brussel en Utrecht de Second home internationale en de Second home beurs heten.

Ons aanbod Second home in Spanje is up te date

Met jarenlange ervaring in de sector en woonachtig in de regio weten we wat de valkuilen zijn in onze branche. We zijn up to date met alle wet- en regelgeving voor Belgen en Nederlanders die geïnteresseerd zijn in Spaans vastgoed. Niet onbelangrijk, we zijn ook bekend met en herkennen de soms listige trucjes van louche makelaars.

Groot netwerk voor en na aankoop Second home in Spanje

In Spanje beschikken we over een groot netwerk van lokale, betrouwbare mensen. We laten u hier graag gebruik van maken, zowel voor zakelijke begeleiding als in de privésfeer, zodat u zich snel thuis voelt. Denk bijvoorbeeld aan: Juridisch & fiscaal advies, Vertalingen & Belgische gemeenschappen in Spanje

Full Service begeleiding bij aankoop Second Home in Spanje

Er komen bij de voorbereidingen veel dingen op u af waar u misschien niet altijd bij heeft stilgestaan. Dit geldt overigens ook als de aankoop is afgerond. Van MedVilla Spanje mag u professionele en gedetailleerde begeleiding verwachten.

Contacteer ons voor alle vragen mbt aankoop second home in Spanje

Neem gerust contact met ons op. Vrijblijvend kijken wij samen of er een match is. Wij gaan vervolgens graag met u in gesprek als eerste stap naar de aankoop van uw second home in Spanje. Plan uw bezichtigingsreis en ontdek het vastgoed aanbod

Reeds in Spanje? De deur van ons kantoor staat altijd open van maandag tot vrijdag van 10u00 tot 14u00 - Avenida de los Nenúfares s/n, Vivero de Empresas, despacho 9, 03184 Torrevieja - https://goo.gl/maps/2eEZ8gLwnKaVPc7k9