Strand van El Campello

Bekijk ons woning aanbod

El Campello heeft een uitgestrekte kustlijn van zo’n 23 kilometer. Het bekendste strand van El Campello is Playa Muchavista. Dit strand is zo’n 3,3 km lang en loop over in het Playa de San Juan in Alicante. In de zomer bruist het hier van de activiteiten, is er een strandbibliotheek en kun je er diverse actieve watersporten beoefenen. Je kunt er ook ligzetels met parasols huren en er zijn diverse standen met eten en drinken ter beschikking, voor elk wat wils dus. Bepaalde delen van het strand van El Campello zijn ook goed toegankelijk voor mindervalide personen.

Een ander populair strand van El Campello is Playa del Carrer La Mar. Dit strand van 2 kilometer vind je direct aan het stadje en het vissersdistrict. Ook dit strand is leuk voor een dagje uit dankzij het fijne zand, de mooie zee en de vele faciliteiten. Er wordt in de zomer veel kinderentertainment aangeboden, ideaal voor een leuke daguitstap met de gehele familie.

Bovenstaande stranden hebben allebei al jaren de blauwe vlag van de Europese Commissie en zijn perfect voor een heerlijk dagje zonnen en zwemmen. Houd je meer van wat rustige en authentieke stranden? Dan zijn Playa de L’Almadrava en Playa La Cala Nostra in het noorden goede opties.

De duikliefhebbers kunnen terecht rondom Illeta dels Banyets.ouwing in Busot:

Activiteiten in en rond het strand van El Campello

Er zijn in en rondom El Campello allerlei leuke activiteiten om te ondernemen, een aantal voorbeelden:

  • Op zo’n 20 minuten rijden ten noorden van El Campello vind je de grotten van Canelobre, het grootste en diepste grottensysteem van Spanje.
  • Je kunt met een boot vanaf het strand van El Campello een tripje maken naar het eilandje Tabarca die net voor de kust ligt.
  • Golfliefhebbers hebben twee golfresorts dichtbij: Club de Golf Alicante op zo`n 15 minuten ten zuiden en Club de Golf Bonalba op slechts 10 minuten ten noordwesten.

Voor meer informatie en ideeën voor daguitjes kun je terecht bij het de toeristeninformatiecentrum in El Campello.

Ontdek hier ons ruim aanbod huizen in Spanje nabij El Campello.

Meer info over een tweede verblijf Spanje

De deur van ons kantoor staat altijd open van maandag tot vrijdag van 10u00 tot 14u00 - Avenida de los Nenúfares 0, Vivero de Empresas, despacho 9, 03184 Torrevieja - https://goo.gl/maps/2eEZ8gLwnKaVPc7k9

Wilt u contact opnemen met ons team?

  • U kunt ons rechtstreeks bereiken op 0032 2 342 10 61 vanuit Belgie & 0031 207 45 00 27 vanuit Nederland
  • Gratis via WHATSAPP  0034 688 708 332
  • We zijn eveneens bereikbaar per mail info@medvillaspanje.com
  • Of zelfs door simpelweg het contact formulier in te vullen

Stel gerust uw vraag en geef aan hoe wij u van dienst kunnen zijn. Indien uw vraag een woning betreft, vergeet dan niet de referentie(s) te vermelden of vul het contactformulier in op de pagina van de woning zelf.

MedVilla uw partner voor de begeleiding bij de aankoop van huizen te koop in Spanje alsook appartementen te koop in Spanje

MedVilla - De veilige manier om Spaans vastgoed te kopen is te kopen via een erkende BIV makelaar