Torre de la Horadada - Huizen en appartementen te koop

Wonen in Torre de la Horadada

Torre de la Horada is een stad aan de zee,  gelegen aan de stranden van de Middellandse Zee en behoort tot Pilar de la Horadada, een gemeente in de Spaanse provincie Alicante (Costa Blanca)Bekijk ons woning aanbod

Meer over Torre de la Horadada

De naam komt van de oude wachttoren, “Torre Horadada”, die direct aan de kust is gelegen. Tijdens de herovering van Spanje werden er tal van dit soort torens langs de kust gebouwd. Deze moesten bescherming bieden tegens indringers vanuit de Middellandse Zee. Één van deze torens is “Torre Horadada”. De toren dankt zijn naam aan het centrale gat dat van boven tot onder geboord (horadar) is en communicatie tussen de verschillende verdiepingen mogelijk maakt.

Het dorp heeft twee pleinen die omgeven zijn door winkels en restaurants. Aan de kust is er een wandel- en fietspromenade waaraan een aantal terrassen zijn gelegen. Vanaf hier heeft u een prachtig zicht over de Middellandse Zee en het haventje van Torre met meer dan 500 ligplaatsen.

Onze vastgoed experten vertellen u waar u de beste bezienswaardigheden, activiteiten en eetadresjes in Torre de la Horadada kunt vinden.

Torre de la Horadada Haven Torre de la Horadada

Hoe helpen wij u bij de aankoop van uw droomhuis in Torre de la Horadada

In Torre de la Horadada is voor ieder wat wils te vinden. Overweegt u een vakantiehuis, appartement of villa in Torre de la Horadada te kopen? Dan is de kans groot dat deze stad u zullen bevallen. Wellicht een groot aantal huizen beantwoorden aan uw wensen. Wanneer dit zo is kunt u de aanschaf van een huis in Spanje overwegen. Maar dat kunt alleen u bepalen.

Wij helpen u graag bij uw keuze door u Torre de la Horadada en omgeving te laten zien. MedVilla heeft meer dan 10 jaar ervaring. Wij kennen de plaats en de omgeving door en door. Door u alle aspecten van de regio te laten zien helpen wij u bij het maken van een weldoordachte keuze. We nemen u mee naar een aantal villa´s of appartementen waarvan wij denken dat deze aansluiten op uw wensen. U bepaalt zelf of uw droomwoning hiertussen zit.

Contacteer ons voor meer info over Torre de la Horadada

Neem gerust contact met ons op. Vrijblijvend kijken wij samen of er een match is. Wij gaan vervolgens graag met u in gesprek als eerste stap naar de aankoop van uw droomhuis. Plan uw bezichtigingsreis en ontdek het vastgoed aanbod

Reeds in Spanje? De deur van ons kantoor staat altijd open van maandag tot vrijdag van 10u00 tot 14u00 - Avenida de los Nenúfares s/n, Vivero de Empresas, despacho 9, 03184 Torreviejahttps://goo.gl/maps/2eEZ8gLwnKaVPc7k9

Andere plaatsen in de buurt van Torre de la Horadada, Spanje

Alicante
Alicante

Murcia

Guardamar del Segura

Terug naar overzicht Costa Blanca