Tweede verblijf in Spanje kopen of verkopen

Bekijk ons woning aanbod

Kom je binnenkort kijken voor een tweede verblijf in Spanje? Vergeet dan zeker de Nederlandstalige makelaars van MedVilla Spanje niet te bezoeken. Bespreek met hen uw wensen van uw droomhuis onder de Spaanse zon. Zo vinden ze niet alleen de perfecte woning, maar ook de juiste omgeving aan de Costa Blanca of Costa Calida. 

Tweede verblijf in Spanje

Vooral het bezitten van een tweede verblijf in Spanje aan de Costa Blanca en Costa Calida is erg populair bij belgen en nederlanders. Ook U vindt beslist wat u zoekt in ons aanbod huizen te koop in Spanje.

Profiteer van de ervaring van uw immo Costa makelaar, en maak uw keuze uit onze online aanbod tweede verblijven in Spanje. Neem nu contact op met ons voor een vrijblijvend gesprek: info@medvillaspanje.com  of 0034 688 708 332

Het aankoop traject, de regels en juridische procedures bij aankoop van een tweede verblijf in Spanje zijn verschillend dan in Nederland en België.

Voorlichting en uw goed informeren is dan ook belangrijk. Bij MedVilla Spanje zijn alle experts aanwezig om uw van waardevolle informatie te voorzien.

Bezoeken van uw toekomstige tweede verblijf in Spanje!

Vluchten naar Spanje zijn spotgoedkoop. Dit is maar één van de redenen om een tweede verblijf in Spanje te overwegen. Het gezonde klimaat en de vele zonuren spelen ook mee in de keuze voor een tweede huis. Als specialist ter zake kan MedVilla Spanje je helpen bij het vinden en kopen van een tweede verblijf.

Start hier uw zoektocht naar een vakantiehuis in Spanje! Zet de eerste stap naar uw nieuwbouw woning aan zee, als vakantiehuis of vaste woonst.

Meer informatie over huizen in Spanje vindt u op onze blog pagina of tijdens een bezoek aan ons kantoor in Torrevieja

De deur van ons kantoor staat altijd open van maandag tot vrijdag van 10u00 tot 14u00 - Avenida de los Nenúfares 0, Vivero de Empresas, despacho 9, 03184 Torrevieja - https://goo.gl/maps/2eEZ8gLwnKaVPc7k9

Wilt u contact opnemen met ons team?

  • U kunt ons rechtstreeks bereiken op 0032 2 342 10 61 vanuit Belgie & 0031 207 45 00 27 vanuit Nederland
  • Gratis via WHATSAPP  0034 688 708 332
  • We zijn eveneens bereikbaar per mail info@medvillaspanje.com
  • Of zelfs door simpelweg het contact formulier in te vullen

Stel gerust uw vraag en geef aan hoe wij u van dienst kunnen zijn. Indien uw vraag een woning betreft, vergeet dan niet de referentie(s) te vermelden of vul het contactformulier in op de pagina van de woning zelf.

MedVilla uw partner voor de begeleiding bij de aankoop van huizen te koop in Spanje alsook appartementen te koop in Spanje

MedVilla - De veilige manier om Spaans vastgoed te kopen is te kopen via een erkende BIV makelaar