Vastgoed kopen in Spanje - Spaans vastgoed te koop

Bekijk ons woning aanbod

Vastgoed kopen in Spanje kan zeer interessant zijn. Bent u voornemens om binnenkort vastgoed te kopen in Spanje? Het MedVilla team adviseert u van A tot Z over het gehele proces van de aankoop van vastgoed aan de Costa Blanca Zuid. Spaans vastgoed is een erg gewilde investering bij onze Belgische en Nederlandse klanten. Vastgoed dat door hen aangekocht wordt in Spanje varieert van gelijkvloerse appartementen tot vrijstaande villas. Ook dakappartementen zijn een gewild wanneer men vastgoed wil kopen in Spanje.

Wilt u geïnformeerd worden over een mogelijke aankoop van vastgoed in Spanje? Op onze website geven wij u uitleg over de verschillende fases in de aankoop van vastgoed aan de Spaanse Costa Blanca. De Nederlandse en Belgische makelaars van MedVilla Spanje zijn dé vastgoed specialisten en kunnen bouwen op meer dan 10 jaar internationale vastgoed ervaring.

vastgoed kopen in Spanje

Investeren in Spaans vastgoed

Vastgoed in Spanje is nog steeds beschikbaar tegen aantrekkelijke prijzen. Een vastgoed investering is dus zeker het overwegen waard. De aankoop van vastgoed is een gewild alternatief voor de lage rentestanden in België en Nederland. Daarnaast is de vraag naar zonvakanties in Spanje de laatste jaren enorm gestegen. Vastgoedinvesteerders in Spanje kunnen hiervan van profiteren door hun vakantiewoning op commerciële basis te verhuren. Investeren in Spaans vastgoed is populair als alternatief voor de beurs. Het investeren in aandelen op de beurs heeft zijn plaats gemaakt voor het investeren in vastgoed aan de Costa Blanca.

Klik hier voor ons aanbod huizen te koop in SpanjeStel het niet uit en bel ons GRATIS via WhatsApp 0034 688 708 332 - mail ons info@MedVillaSpanje.com voor een verkennend gesprek. Of vul het online contactformulier in.

Informatie over de aankoop van vastgoed in Spanje

Laat u vrijblijvend informeren over de aankoopmogelijkheden van Spaans vastgoed in ons werkgebied. Wij verkopen huizen in Torrevieja, Orihuela Costa, La Mata, Guardamar, Punta Prima, Villamartin, La Zenia, Cabo Roig en alle andere populaire wijken en regio’s aan de Costa Blanca Zuid. De Nederlandse en Belgische makelaars van MedVilla Spanje informeren uw graag over de aankoop van uw tweede verblijf in Spanje. Wij helpen u in uw eigen taal.

Nieuwbouw vastgoed kopen in Spanje

Appartementen, Bungalows, vrijstaande woningen en Villa’s met privaat zwembad. Het immo Costa makelaars team van MedVillaSpanje.com beschikt over een uitgebreide portefeuille wanneer u nieuwbouw wilt kopen in Spanje. De Costa Blanca is ons werkgebied. Dus wilt u vastgoed kopen in Spanje dan is MedVilla de specialist als het gaat om de aankoop van nieuwbouw en bestaande woningen in Spanje.

Vastgoed kopen in Spanje aan de Costa Blanca

Het werkgebied van de makelaarskantoor MedVillaSpanje.com bevindt zich aan de Costa Blanca Zuid, Noord en Costa Calida. Wij kunnen u elk pand laten zien in onze regio. Door onze uitgebreide kennis van de Spaanse huizenmarkt, de samenwerking met andere makelaars en onze geselecteerde portefeuille vastgoed aan de Costa Blanca zullen wij de Spaanse droomwoning vinden die u zoekt.

Wilt u vastgoed kopen in Spanje of bent u nieuwsgierig geworden?

Bekijkt u eens het aanbod van huizen in Spanje en appartementen aan Costa Blanca

Wacht dan niet te lang om uw dromen te realiseren en neem vandaag nog contact op. Stel het niet uit en bel ons GRATIS via WhatsApp 0034 688 708 332 - mail ons info@MedVillaSpanje.com voor een verkennend gesprek. Of vul het online contactformulier in.

De deur van ons kantoor staat altijd open van maandag tot vrijdag van 10u00 tot 14u00 - Avenida de los Nenúfares 0, Vivero de Empresas, despacho 9, 03184 Torrevieja - https://goo.gl/maps/2eEZ8gLwnKaVPc7k9

Wilt u contact opnemen met ons team?

  • U kunt ons rechtstreeks bereiken op 0032 2 342 10 61 vanuit Belgie & 0031 207 45 00 27 vanuit Nederland
  • Gratis via WHATSAPP  0034 688 708 332
  • We zijn eveneens bereikbaar per mail info@medvillaspanje.com
  • Of zelfs door simpelweg het contact formulier in te vullen

Stel gerust uw vraag en geef aan hoe wij u van dienst kunnen zijn. Indien uw vraag een woning betreft, vergeet dan niet de referentie(s) te vermelden of vul het contactformulier in op de pagina van de woning zelf.

MedVilla uw partner voor de begeleiding bij de aankoop van huizen te koop in Spanje alsook appartementen te koop in Spanje

MedVilla - De veilige manier om Spaans vastgoed te kopen is te kopen via een erkende BIV makelaar