Vastgoed Spanje - uw partner voor huis in Zuid-Spanje

Een leven onder de Spaanse zon? Hoe goed klinkt het bezitten van vastgoed in Spanje? Met name in de wintermaanden vertrekken veel Nederlanders en Belgen naar hun huis in Spanje om daar te genieten van een milde winter. Geef ze eens ongelijk!

Bekijk ons woning aanbod

Droom jij er ook al langer over om een vakantiehuis aan Costa Blanca aan te kopen? De kuststrook langs de Costa Blanca en Costa Cálida is een ongerept regio waar rust nog écht rust is en waar je optimaal kunt ontspannen. Laat je droom vandaag uitkomen en koop met behulp van MedVilla een tweede verblijf in Spanje.

 

vastgoed Spanje

Vastgoed Spanje - MedVilla Spanje

Als partner van een groep met 20 jaar ervaring in de verkoop van kwalitatief hoogstaand vastgoed Spanje heeft MedVilla een ruim woningaanbod opgebouwd met appartementen, villa's en huizen te koop in Spanje en dit steeds met de laagste prijs garantie!.

Sterker nog, MedVilla is één van de enige Belgische vastgoedbedrijven dat helpt met het kopen van woningen in en rondom de Costa Blanca Noord,  Zuid en de Costa Calida Noord.

Door onze unieke lokale kennis en ruime ervaring moet je niet verder zoeken naar een makelaar die u kan helpen met het vinden van de juiste woning van uw dromen. Onze specialiteit is om het aankoopproces van een huis in Spanje gemakkelijk en zorgeloos te laten verlopen. Elke dag maken wij voor u het verschil. Bij ons bent u in goede handen! MedVilla zal met hun persoonlijke service er alles aan doen om jouw droomhuis te vinden.

Vastgoed Spanje, villa kopen in Spanje

MedVilla biedt een volledige service en zijn experts in het vinden van de beste vastgoed Spanje deals voor onze klanten, of het nu gaat over een investering of een vakantiehuis in Spanje kan zijn. Onze strategie is gebaseerd op nieuwe innovatieve marketing, meerdere internationale samenwerkingsverbanden over de hele wereld en een groot klantenbestand gemaakt tijdens vele jaren van hard werk en toewijding.

We beschikken reeds over een aanbod aan vrijstaande nieuwbouw woningen voor 125000€! Dan woon je op wandelafstand van het dorp en alle mogelijke dagelijkse voorzieningen. Geïnspireerd geraakt? Neem nu contact op met onze MedVilla vastgoed adviseurs voor een vrijblijvend gesprek: info@medvillaspanje.com  of 0034 688 708 332

Vastgoed Spanje, appartement kopen in Spanje

Wist je dat je dankzij MedVilla al een nieuwbouw appartement kunt aanschaffen voor 61.000€. Met zo veel ervaring in de vastgoedmarkt in Spanje, zijn we goed gepositioneerd om te helpen in elke fase van de verkoop of aankoop van uw woning. Bij het kiezen van MedVilla als uw lokale makelaar, wordt uw aankoop professioneel en efficiënt worden afgehandeld.

Bel ons - 0034 688 708 332 - of mail ons - info@MedVillaSpanje.com - voor een eerste, verkennend gesprek zonder verplichtingen. Of vul het online contactformulier in. Vastgoed Spanje is dichterbij dan u denkt!

Start hier uw zoektocht naar vastgoed in Spanje. Zet de eerste stap naar uw nieuwbouw woning aan zee, als vakantiehuis of vaste woonst.

Meer informatie over huizen in Spanje vindt u op onze blog pagina of tijdens een bezoek aan ons kantoor in Aspe

De deur van ons kantoor staat altijd open van maandag tot vrijdag van 10u00 tot 14u00 - Avenida de los Nenúfares 0, Vivero de Empresas, despacho 9, 03184 Torrevieja - https://goo.gl/maps/2eEZ8gLwnKaVPc7k9

Wilt u contact opnemen met ons team?

  • U kunt ons rechtstreeks bereiken op 0032 2 342 10 61 vanuit Belgie & 0031 207 45 00 27 vanuit Nederland
  • Gratis via WHATSAPP  0034 688 708 332
  • We zijn eveneens bereikbaar per mail info@medvillaspanje.com
  • Of zelfs door simpelweg het contact formulier in te vullen

Stel gerust uw vraag en geef aan hoe wij u van dienst kunnen zijn. Indien uw vraag een woning betreft, vergeet dan niet de referentie(s) te vermelden of vul het contactformulier in op de pagina van de woning zelf.

MedVilla uw partner voor de begeleiding bij de aankoop van huizen te koop in Spanje alsook appartementen te koop in Spanje

MedVilla - De veilige manier om Spaans vastgoed te kopen is te kopen via een erkende BIV makelaar