Uw droom villa kopen aan de Costa Blanca

Bekijk ons woning aanbod

U wilt uw droom waarmaken en een villa kopen aan de Costa Blanca. Ideale keuze, want daar is Spaans vastgoed nog betaalbaar, of het nu gaat om een tweede verblijf, een vakantiehuis of uw permanente woonst onder de Spaanse zon. Natuurlijk denkt u in de eerste plaats aan de Costa Blanca zuid met zijn mooiste stranden van Europa.

Villa kopen aan de Costa Blanca

Bekijk het ruime portfolio van villa’s aan de Costa Blanca van MedVilla, we hebben zowel nieuwbouw huizen als herverkoop woningen. Want u wilt meer dan zomaar een woning, u wilt een complete service die u zonder zorgen een villa aan het mooiste deel van de Spaanse kust laat verwerven. En MedVilla is uw ideale vastgoedpartner voor die service bij uw aankoop van villas in Spanje.

Bel ons vandaag nog - 0034 688 708 332 - of mail ons - info@MedVillaSpanje.com - voor een eerste, verkennend gesprek zonder verplichtingen. Of vul het online contactformulier in. Een villa kopen aan de Costa Blanca is dichterbij dan u denkt!

Uw villa kopen aan de Costa Blanca met de MedVilla deskundige begeleiding

Dankzij het team van MedVilla wordt uw droom van een villa kopen aan de Costa Blanca sneller werkelijkheid dan u voor mogelijk houdt. Kijk meteen of er een villa aan de Costa Blanca te koop is die aan uw wensen voldoen. Of bekijkt u liever met eigen ogen het aanbod van huizen te koop aan de Costa Blanca? Dan bent u hier meer dan welkom: dankzij onze efficiënte begeleiding ziet u meteen de mooiste villa’s en nieuwbouwprojecten, zonder moeizame zoektochten waar u op eigen houtje dagen voor nodig zou hebben. We leiden u graag rond in onze woonprojecten in Spanje, in Aspe, Guardamar, Alicante, Torrevieja, La Zenia, of een van de typische dorpen zoals Hondon de las Nieves of Hondon de los Frailes langs de Costa Blanca zuid.

Dankzij de zoekfunctie op onze website krijgt u meteen een overzicht van het aanbod villa kopen aan de Costa Blanca dewelke het beste binnen uw budget past:

  • Nieuwbouw villa's in Spanje: een villa sleutel-op-de-deur, een luxe nieuwbouwwoning aan de Costa Blanca in Spanje, zomaar binnen handbereik.
  • Nieuwbouw appartementen aan Costa Blanca: een instapklaar appartement, nog te bouwe penthouse of gelijkvloers met zeezicht, MedVilla heeft het
  • Herverkoop woning in Spanje: een bestaande villa aan de Costa Blanca zelf, een karakteristieke woning in het binnenland van Spanje, een huis in een charmant dorps- of stadscentrum, alles is mogelijk.

MedVilla biedt u een totaalpakket aan services, gericht op het zorgeloos laten verlopen van uw vastgoedaankoop. U koopt namelijk niet zomaar een villa aan de Costa Blanca, wij lichten u in over alle lokale regels, gewoonten en wettelijke bepalingen in de bouw. Van de eerste kennismaking met uw nieuwe villa of huis tot het ondertekenen van de aankoopakte bij de plaatselijke notaris, u kunt rekenen op de kennis van zaken van het MedVilla Team

Maak uw droom waar om een villa kopen aan de Costa Blanca! Bel ons - 0034 688 708 332 - of mail ons - info@MedVillaSpanje.com - voor de eerste stap naar de realisering ervan.

Jaren ervaring met immobiliën en villa's aan de Costa Blanca, Meer dan 10 jaar ervaring met villa, huis en andere eigendom in Spanje

Uw garantie voor de beste service bij de aankoop van uw villa is onze jarenlange ervaring met bouwprojecten en villa's aan de Costa Blanca in Spanje. Onze kennis hebben we opgebouwd dankzij onze samenwerking met een bouwbedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in het bouwen en de verkoop van exclusief vastgoed in Spanje. En u, onze gewaardeerde klant - of toekomstige klant voor een villa in Spanje, kunt maximaal profiteren van die ervaring.

Een villa kopen aan de Costa Blanca, wij zijn er klaar voor!

Bij MedVilla staat een gemotiveerd team klaar om u deskundig advies te geven bij het kopen van een villa aan de Costa Blanca. Vindt u uw gading niet in onze uitgebreide portfolio huis kopen in Spanje? Dan gaan wij graag voor u op zoek en besparen we u kostbare tijd. Zo wordt een villa kopen aan de Costa Blanca in Spanje een prettig avontuur in plaats van een moeizame lijdensweg.

Bel ons vandaag nog op 0034 688 708 332 - of mail ons - info@MedVillaSpanje.com - voor een eerste verkennend gesprek.

Een villa kopen aan de Costa Blanca, de ultieme droom

Vele Nederlanders en Belgen gingen u voor en genieten nu van het droomvilla aan de Costa Blanca.

De Costa Blanca omvat de zuidoostkust van Spanje. Het buitengewoon mooie gebied strekt zich over meer dan 200 km uit tussen Vinaros in het noorden en Torrevieja in het zuiden. Door de beschermende werking van de bergen in het binnenland is het klimaat milder dan in de rest van Spanje, met een gemiddelde temperatuur rond de 25 °C en uiterst weinig regendagen. Daardoor wordt dat klimaat beschouwd als het aangenaamste en gezondste van Europa.

De kust is een afwisseling van steile rotspartijen, lage duinen en vooral schitterende, witte zandstranden.
De streek is een paradijs voor sport- en natuurliefhebbers. Het aanbod is overweldigend, ook door de talrijke regionale natuurparken en een uitgebreid netwerk van wandel- en fietspaden.

Maak van uw villa aan de Costa Blanca uw tweede - of eerste - thuis!

De deur van ons kantoor staat altijd open van maandag tot vrijdag van 10u00 tot 14u00 - Avenida de los Nenúfares 0, Vivero de Empresas, despacho 9, 03184 Torrevieja - https://goo.gl/maps/2eEZ8gLwnKaVPc7k9

Wilt u contact opnemen met ons team?

  • U kunt ons rechtstreeks bereiken op 0032 2 342 10 61 vanuit Belgie & 0031 207 45 00 27 vanuit Nederland
  • Gratis via WHATSAPP  0034 688 708 332
  • We zijn eveneens bereikbaar per mail info@medvillaspanje.com
  • Of zelfs door simpelweg het contact formulier in te vullen

Stel gerust uw vraag en geef aan hoe wij u van dienst kunnen zijn. Indien uw vraag een woning betreft, vergeet dan niet de referentie(s) te vermelden of vul het contactformulier in op de pagina van de woning zelf.

MedVilla uw partner voor de begeleiding bij de aankoop van huizen te koop in Spanje alsook appartementen te koop in Spanje

MedVilla - De veilige manier om Spaans vastgoed te kopen is te kopen via een erkende BIV makelaar