Villa te koop in La Zenia - Costa Blanca

Bekijk ons woning aanbod

Als u op zoek bent naar een huis in de regio Alicante, Costa Blanca of specifiek een villa te koop in La Zenia, dan zullen wij u met alle plezier begeleiden. Kopen en Investeren in de regio La Zenia is een zeer interessante keuze en goede investering. De regio La Zenia heeft veel moois te bieden, is nog heel betaalbaar en heeft daarbij een goed aanbod mooie nieuwbouw appartementen en huizen te koop in Spanje.

MedVilla, uw Nederlandstalige makelaar in La Zenia, biedt u een breed aanbod huizen aan de Costa Blanca en omstreken. Van interessante bankbeslagen, prachtige statige appartementen in de binnenstad, een penthouse in het oude centrum of juist een modern appartement bij het strand tot aan karakteristieke landhuizen in de typische Spaanse dorpen of moderne comfortabele villa´s aan de Costa Blanca. 

Villa te koop in La Zenia

Op zoek naar een villa te koop in La ZeniaZet de eerste stap naar uw nieuw huis in Spanje, als vakantiewoning of als vaste verblijfplaats. Bel ons - 0034 688 708 332 - of mail ons - info@medvillaspanje.com - voor vrijblijvend informatie over huizen in Spanje.

Met onze lokale kennis en ervaring kunnen wij op basis van uw wensen de juiste woning vinden. De regio La Zenia heeft een aantal mooie Spaanse dorpen. Bent u op zoek naar een huis te koop in La Zenia, neem contact op en wij zullen u een selectie toesturen die aan uw wensen voldoet.

Villa te koop in La Zenia – Costa Blanca

La Zenia is de naam van een urbanisatie en zandstrand in de deelgemeente Orihuela-Costa binnen de gemeente Orihuela aan de Costa Blanca in de provincie Alicante in de Spaanse autonome regio Valencia. La Zenia ligt ongeveer 8 km ten zuiden van de havenstad Torrevieja aan de Spaanse oostkust. In 2010 telde La Zenia 1815 inwoners

Het gelijknamige witte zandstrand La Zenia ligt in een reeks van zes stranden van deelgemeente Orihuela-Costa en grenst in het noorden aan het strand Playa Flamenca en in het zuiden aan het strand Cabo Roig. Het heeft een lengte van 350 meter en breedte van 60 meter. Verder zijn er op het strand o.a. vlonders tot aan de zee, een ehbo-post en speciale toegang voor mindervaliden.Het strand is omgeven door talrijke restaurants en hotels.

La Zenia is onderverdeeld in twee gedeelten, namelijk La Zenia en La Zenia II. La Zenia grenst in het noorden aan de urbanisaties Playa Flamenca, Montezenia in het westen en Cabo Roig, Las Amapolas IV en San Jose IV in het zuiden. In het oosten ligt La Zenia aan de Middellandse Zee. De autoweg N-332 ligt evenwijdig aan de spaanse oostkust en doorkruist La Zenia. Aan de noordwest zijde ligt de autosnelweg AP-7. De oprit van La Zenia via de autosnelweg AP-7 richting Murcia, heeft de bijzonderheid, dat hij niet het unieke tolhuis van de AP-7 passeert, zodat dit gedeelte van de AP-7 gratis is, terwijl de AP-7 verder in dit gebied overwegend een tolweg is

MedVilla Spanje is een van de belangrijkste immokantoren op de internationale vastgoedmarkt in La Zenia en uw Nederlandstalige makelaar bij de begeleiding voor het kopen van een huis, penthouse, appartement of villa te koop in La Zenia en dit in alle prijsniveaus.

Villa te koop in La Zenia - Costa Blanca ook iets voor u? 

Bel ons - 0034 688 708 332 - of mail ons - info@medvillaspanje.com - voor vrijblijvend informatie over huizen in Spanje.

De deur van ons kantoor staat altijd open van maandag tot vrijdag van 10u00 tot 14u00 - Avenida de los Nenúfares 0, Vivero de Empresas, despacho 9, 03184 Torrevieja - https://goo.gl/maps/2eEZ8gLwnKaVPc7k9

Wilt u contact opnemen met ons team?

  • U kunt ons rechtstreeks bereiken op 0032 2 342 10 61 vanuit Belgie & 0031 207 45 00 27 vanuit Nederland
  • Gratis via WHATSAPP  0034 688 708 332
  • We zijn eveneens bereikbaar per mail info@medvillaspanje.com
  • Of zelfs door simpelweg het contact formulier in te vullen

Stel gerust uw vraag en geef aan hoe wij u van dienst kunnen zijn. Indien uw vraag een woning betreft, vergeet dan niet de referentie(s) te vermelden of vul het contactformulier in op de pagina van de woning zelf.

MedVilla uw partner voor de begeleiding bij de aankoop van huizen te koop in Spanje alsook appartementen te koop in Spanje

MedVilla - De veilige manier om Spaans vastgoed te kopen is te kopen via een erkende BIV makelaar